Barbu: „Dacă este cazul, vom face recurs și vom merge chiar și la TAS”

Mihai Andries 11 Jan. 2013, 16:30 Campionat
Barbu:

Înainte de debutul partidei de pe teren propriu împotriva celor de la Corona Brașov, oficialii echipei din Trivale au contestat dreptul de joc al unuia dintre jucătorii echipei din Brașov. Acea contestație nu a fost soluționată imediat de comisia de disciplină din cadrul FRF. Dacă s-a dovedit că semnătura de pe acordul de transfer a fost falsă, conform ROAF, acel transfer trebuie anulat, sportivii ar trebui să se întoarcă la Oțelul Larisa, echipă cu care aceștia se află sub contract, iar rezultatul jocurilor disputate de Corona Brașov, trebuie omologate cu scorul de 3-0 în favoarea echipelor care au contestat dreptul de joc al celor doi sportivi, în speță, Mădălin Martac și Ștefan George Alin.

„Dacă jocul în care FC Argeș a contestat dreptul de joc al sportivului Mădălin Martac nu se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei noastre, vom face recurs și dacă este cazul, mergem și la TAS. Se pare că hotărârea pronunțată de CNSL din cadrul FRF cu privire la litigiul dintre Oțelul Larisa și Corona Brașov va fi redactată după data de 14.01.2013. Cred că în proporție de 99% o să câștigăm acea contestație, deoarece aceasă greșeală este evident, a celor de la Corona Brașov, și nu a departamentului Competiții din cadrul FRF, iar Comisia de Disciplină, conform regulamentelor în vigoare, trebuie să soluționeze contestația formulată de Clubul FC Argeș, în favoarea acestuia”, a declarat Cătălin Barbu, Managerul General echipei FC Argeș.

Gica Dobrin, președintele echipei FC Argeș este de părere că echipa din Trivale are șanse foarte mari să ajungă să se lupte chiar pentru un loc promovabil. „Ar fi foarte bine pentru noi dacă ar veni aceste trei puncte din meciul cu cei de la Corona. Noi avem mare nevoie de acele trei puncte și chiar aș putea să pariez că dacă am primi aceste trei puncte o să ajungem să ne luptăm chiar pentru un loc în Liga I. Să nu uităm că poate atunci când te aștepți mai puțin o să realizezi ceea ce îți dorești. Anii trecuți noi am încercat să ajungem în Liga I, dar nu am reușit acest lucru, poate că tocmai în acest an când nu se așteaptă nimeni o să reușim să promovăm în Liga I”, a declarat Gica Dobrin, președintele echipei FC Argeș.

 

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 11 Jan. 2013, 16:30 Campionat
Pe aceeași temă