Bancu: „Sper ca în retur să mă impun titular”

09 Dec. 2011, 08:49 Campionat
Bancu:** „Sper ca în retur să mă impun titular

Accederea în eșalonul secund a reprezentant pentru mulți dintre componenții grupării FC Olt Slatina debutul în Liga a II-a. Este și cazul fundașului stânga al formației alb-vișinii, Nicușor Bancu. Jucătorul de 19 ani s-a regăsit chiar în unsprezecele de start în câteva partide, iar din retur acesta speră să devină jucător de bază în angrenajul echipei.

Prezența pe scena a doua a fotbalului a grupării FC Olt Slatina a însemnat pentru mulți dintre jucătorii pregătiți de Dan Oprescu debutul în eșalonul superior. Fundașul stânga Nicușor Bancu se numără printre cei care au făcut saltul la Divizia B. Tânărul jucător de doar 19 ani a prins, în unele jocuri, chiar locul de titular.

„Pentru mine, personal, a fost un an bun, am debutat la Liga a II-a, am patru meciuri jucate, dar pe de altă parte există regrete pentru că nu am reușit să ieșim din zona retrogradării. A contat și lipsa experienței, în unele meciuri nu am știut să ținem de rezultat. Am luat pulsul Ligii a II-a, sperăm ca în retur să avem evoluții mult mai bune care să ne aducă menținerea. Mi-am dorit de la începutul campionatului să prind echipa, sper ca prin evoluțiile pe care le am să reușesc în retur să mă impun titular”, a declarat fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu.

„Avem un program de pregătire pe care îl respectăm”

În vacanță, alb-vișiniii urmează un program individual de pregătire. Fundașul stânga Nicușor Bancu consideră că este esențial ca programul stabilit de antrenor să fie respectat, astfel încât perioada dificilă a cantonamentului să poată fi trecută cu bine.

„De pe 3 ianuarie până la reunire avem un program special de pregătire. Normal că îl vom respecta pentru a fi cât mai în formă, să ne intrăm în ritm mai ușor, mai ales că ne așteaptă un cantonament greu”
, a precizat tânărul jucător.

Nicușor Bancu a debutat în meciul susținut în deplasare cu Gaz Metan Severin, încheiat cu o remiză albă, evoluția acestuia fiind apreciată.

sursa: Gazeta Nouă

09 Dec. 2011, 08:49 Campionat
Pe aceeași temă