Bălu, nemulțumit de rezultatul cu Unirea: „În fotbal niciodată nu este totul corect”

Bălu, nemulțumit de rezultatul cu Unirea:**

FC Caransebeș rămâne invincibilă și după cea de-a treia etapă a Ligii a II-a. Gugulanii nu au mai câștigat de această dată pe teren propriu, ci au obținut o remiză albă împotriva Unirii Tărlungeni. La finalul meciului, antrenorul Sorin Bălu a declarat că fotbalul este uneori nedrept și că jucătorii săi ar fi meritat să câștige toate punctele puse în joc sâmbătă.

„A fost un meci greu, așa cum anticipam, pentru că Unirea Tărlungeni este o echipă extrem de incomodă, foarte bine așezată în teren din punct de vedere defensiv, iar în față dispune de doi jucători, zic eu, peste media Ligii a II-a, Elek și Liviu Nicolae, care ne-au hărțuit în permanență. Consider că rezultatul nu este echitabil, dat fiind că noi am avut, din punctul meu de vedere, cinci ocazii mari de gol, dar în fotbal niciodată nu este totul corect, adică echipa mai bună să câștige. Pe final, chiar puteam să pierdem, dacă portarul Coca nu avea o intervenție bună la șutul lui Nicolae. Per ansamblu, vreau să-mi felicit jucătorii pentru dorința de a câștiga, efortul depus a fost mare, s-au resimțit puternic asupra evoluției noastre cele 120 de minute de marți, din Cupă, cu Reșița, însă noi suntem o echipă nou-promovată, adunăm punct după punct și mergem mai departe pentru a ne putea îndeplini obiectivul”, a declarat după meci antrenorul caransebeșean Sorin Bălu.

Cu acest egal, FC Caransebeș a acumulat cinci puncte și ocupă locul 4 în clasamentul Seriei a II-a, cu două puncte mai puțin decât liderul Metalul Reșița. În etapa a IV-a, echipa lui Sorin Bălu joacă la Timișoara împotriva lui ACS Poli.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă