Bălan: „La ce datorii are Rapidul acum, nu știu dacă ajung banii care vor veni după promovare”

Mihai Andries 04 May. 2014, 13:29 Campionat
Bălan:**

Mijlocașul echipei Rapid, Tiberiu Bălan, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu ACS Berceni, scor 2-0, că banii pe care gruparea giuleșteană urmează să îi primească din drepturile TV după promovarea în Liga I nu ar acoperi datoriile curente ale acesteia.

„Nici nu mă gândesc că n-am putea să luăm licența. Sper să o luăm și cu ajutorul promovării să ajutăm clubul să iasă la suprafață. Pentru că ar trebui să vină niște bani. Însă eu zic că banii din televizare nu știu dacă ajung la ce datorii are Rapidului până acum. Dar noi ne facem treaba și sperăm la mai bine”, a afirmat Bălan.

El a adăugat că jucătorii rapidiști nu au mai discutat de mult timp cu acționarul majoritar Adrian Zamfir. „Nu am mai vorbit în ultima perioadă cu patronul. Noi acum ne gândim doar la promovare, asta este datoria noastră. De restul nu ne putem ocupa. Dacă am putea să administrăm, să facem ceva să vină banii, am face. Fiecare jucător trece foarte greu peste problemele astea (n.r. – financiare)”, a spus fotbalistul.

Atacantul Daniel Niculae speră ca după ce Rapid își va asigura promovarea să vină un investitor care să susțină financiar clubul. „Sunt probleme financiare mari la Rapid, însă jucătorii au fost încă o dată, a nu știu câta oară, dispuși să ajute și au fost de acord să li se reeșaloneze datoriile pentru a se obține licența. Sper să o obținem, să promovăm și să se găsească cineva care să plătească datoriile pentru a putea ajunge cu bine în Liga I”, a afirmat Niculae la finalul partidei cu ACS Berceni.

Echipa Rapid a învins cu scorul de 2-0, sâmbătă, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, formația ACS Berceni, într-o partidă contând pentru etapa a III-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a.

Sursa: Mediafax 
Foto: George Filip (MEDIAFAX)

Mihai Andries 04 May. 2014, 13:29 Campionat
Pe aceeași temă