Băgați în ședință de suporteri și antrenor! Jucătorii Argeșului au plecat plângând de la Petroșani, acolo unde n-au putut-o învinge pe Energeticianul. Săndoi, pe făraș

Marius ANGHEL 09 Mar. 2019, 19:21 Campionat
  • Meci anost la Petroșani, sâmbătă, acolo unde Energeticianul și FC Argeș nu au găsit drumul către gol și au încheiat partida așa cum au început-o, cu 0-0 pe tabelă. A fost un joc cu mult sub nivelul Ligii 2, între două echipe cu stări de spirit diferite. Rezultatul prelungește criza piteștenilor, care ar putea rămâne fără antrenorul Emil Săndoi, cel căruia i se ceruse de conducere două victorii în următoarele două meciuri pentru a-și menține poziția pe banca tehnică. Nu a îndeplinit acest lucru, iar la Pitești se zvonește din ce în ce mai mult că antrenorul va fi demis, iar în locul său va fi pus Nicolae Dică.

 

Presiunea creată dinspre primărie i-a blocat pe jucătorii Argeșului, cărora li s-a transmis că trebuie să bată în următoarele două etape pentru a-și primi salariile din luna februarie și pentru a-l menține pe banca tehnică pe Emil Săndoi. Prima repriză cu Energeticianul a fost una slabă, cu niciun șut pe spațiul porții din partea celor două echipe. Doar Buleică și Năstăsie au încercat șuturi de la distanță, însă au trimis peste. Tot în prima parte, Năstăsie a cerut un penalty, însă centralul Ionela Peșu a lăsat jocul să continue.

Repriza secundă a fost mai animată, dar în ultima ei parte, când argeșenii au ratat mari ocazii. Prima șansă de a perfora plasa porții a avut-o Cătălin Barbu, din interiorul careului, însă a trimis tot peste. O mare oportunitate a avut și Năstăsie, care, din apropierea punctului cu var, a trimis tot pe deasupra transversalei. Florescu putea decide jocul în minutele de prelungire, însă portarul Axinte s-a interpus.

Ceartă cu suporterii și ședință lungă în vestiar: jucătorii Argeșului au plecat plângând de la Petroșani

Finalul meciului i-a adus față în fața pe jucătorii lui Emil Săndoi cu propria galerie, vreo 30 de persoane venite de la Pitești. Fanii le-au cerut pe tot parcursul meciului fotbaliștilor și staffului tehnic să plece acasă, au scandat mesaje anti FRF, dar au și strigat în numărate rânduri numele regretatului Nicolae Dobrin.

Mai bine de 10 minute jucătorii și galeria au purtat discuții aprinse, cu multe reproșuri. A urmat apoi ședința cu Emil Săndoi, iar mai mulți jucători au părăsit vestiarul plângând. Cei din staff au declarat însă că jucătorii au fost marcați de discuția avută cu suporterii.

„Am ratat mult, am fi meritat să câștigăm. După părerea mea, ni s-a refuzat și un penalty. Nu se pune problema să plece nimeni”, a spus Dan Vasilică, preparator fizic la Pitești, fost antrenor principal al echipei Energeticianul.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la FC Argeș. Echipa avea obiectiv să câștige meciurile cu Energeticianul și cu ASU Politehnica, de săptămâna viitoare, însă a început cu stângul. Emil Săndoi și stafful său primiseră, de asemenea, ultimatul, iar după rezultatul de astăzi, teoretic, sunt demiși. La Pitești se zvonește tot mai mult că Nicolae Dică ar putea fi numit antrenor, însă sursele Liga2.ro spun și că Săndoi nu vrea să plece fără să fie despăgubit.

În urma rezultatul din etapa a 24-a, FC Argeș a ajuns la 42 de puncte și se menține pe locul 6. Energeticianul are 31 și rămâne pe locul 9.

ENERGETICIANUL – FC ARGEȘ   0-0

Axinte – Rob. Petre (Vl. Tudorache 63′), M. Ioniță, Misăraș, Andr. Dragu (cpt.) – Cenaj, Cl. Petruș, Gunie (Al. Neacșa 39′), Maxin – Al. Popescu (C. Ionică 74′), Vl. Rusu
Rezerve neutilizate: Vic. Buga – , R. Enache, Gîrbiță, Cioiu
Antrenor: George Zima

Nic. Grecu – Tofan, Turda, Gugu, Hreniuc – D. Oancea, R. Costin (cpt.)(Vas. Gheorghe 54′, Ct. Barbu 70′), I. Șerban (Ed. Florescu 76′) – Buleică, I. Năstăsie, Buhăescu
Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Nilă, Șerbănică, Vișa, Ct. Barbu
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: Jiul (Petroșani – Hunedoara); Arbitru: Ionela Alina Peșu (Craiova); Asistenți: Petruța Iugulescu (Târgoviște) și Daniela Constantinescu (Craiova).

Articol scris de Loredana JUGLEA și Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Mar. 2019, 19:21 Campionat
Pe aceeași temă