Baciu: „Pu­bli­cul piteștean e foarte pre­ten­țios și sper să ne ridicăm la aș­tep­tările lui”

Mihai Andries 17 Sep. 2014, 13:42 Campionat

După pasul greșit făcut în eta­pa trecută în deplasarea de la Fa­­rul Constanța, fotbaliștii de la ACS Academica Argeș speră să se revanșeze în fața pu­bli­cului cu o victorie în jocul de sâmbătă, de la ora 11, de pe stadionul Ni­co­­lae Dobrin cu nou-promovata FC Dorohoi.

Antrenorul Acade­mi­­cii nu con­cepe decît victoria: „Este al doi­lea meci pe care îl ju­căm la Pitești. Va fi o partidă di­fi­cilă împotriva unei nou-pro­mo­vate. Vor veni să își vîndă cît mai scump pielea. Au câțiva jucători pe­riculoși de contraatac și tre­buie să avem mare grijă. Pu­bli­cul piteștean e foarte pre­ten­țios și sper să ne ridicăm la aș­tep­tările lui”, a spus Marius Ba­ciu

Koné: „Nu va fi un campionat ușor”

Ivorianul Hamed Koné a făcut o comparație între fotbalul din Ja­ponia și cel din România: „În Japonia erau condiții foarte bu­ne și se punea mare accent pe pregătirea fizică. În România, fot­balul este bazat mai mult pe tehnică. Sper să mă adaptez cît mai repede la condițiile de aici, iar în viitor să joc într-un eșalon superior. Eu cred că pot face fa­ță la multe echipe din Liga I. O­biectivul este promovarea, în­să nu va fi un campionat ușor, pen­tru că se joacă atît play-off, cît și play-out. Noi trebuie să acu­mu­lăm cît mai multe punc­te”, a spus fotbalistul Aca­de­mi­cii.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 17 Sep. 2014, 13:42 Campionat
Pe aceeași temă