Baciu: „Penalty-ul a fost foarte clar. Suprafața de joc a fost o mocirlă”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2014, 16:23 Campionat
Baciu:**

Dacă antrenorul Farului, Marian Pană, a contestat dur arbitrajul lui Marcel Bârsan din meciul de astăzi dintre constănțeni și ACS Academica Argeș, scor 1-1, criticând în special penalty-ul acordat piteștenilor prin care au reușit să egaleze pe final, despre faza controversată tehnicianul oaspeților nu a avut același punct de vedere. Marius Baciu crede că lovitura de pedeapsă a fost dictată corect, însă și el îl critică pe Bârsan pentru eliminarea lui Olariu.

Mai mult, Baciu pune egalul chinuit de la malul mării pe seama calității gazonului de pe stadionul Farul. Antrenorul echipei Academica spune că jucătorii săi au jucat astăzi în mocirlă, declarând că la Constanța există unul dintre cele mai slabe terenuri de joc din serie, cu toate că formația sa a mai jucat până acum un singur meci în deplasare în acest campionat.

„Penalty-ul a fost foarte clar, în schimb arbitrul ne-a eliminat gratuit jucătorul. Sunt foarte mulțumit de rezultat, în condițiile terenului pe care s-a jucat astăzi. Suprafața de joc a fost o mocirlă. Gazonul terenului «Farul» este, poate, unul dintre cele mai slabe din serie”, a spus Marius Baciu, citat de ziuaconstanta.ro.

Rămasă în inferioritate numerică după eliminarea lui Olariu în minutul 77, Academica Argeș a reușit să egaleze în meciul contra Farului în ultimele minute de joc. Bogdan Pătrașcu a marcat în minutul 82 dintr-un penalty pe care constănțenii l-au considerat inexistent.

Marius ANGHEL 13 Sep. 2014, 16:23 Campionat
Pe aceeași temă