Bacăul a ajuns la a patra victorie consecutivă și e la un punct de podium | VIDEO

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 23 May. 2015, 17:09 Campionat

La sfârșitul unei săptămâni în care a început să se întrezărească luminița de la capătul tunelului pentru trupa pregătită de Cristi Popovici, băcăuanii au legat al patrulea succes din play-off, scor 3-2. Chiar dacă n-au avut o primă repriză strălucită, băcăuanii au întors rezultatul în meciul din etapa a 8-a a play-off-ului Seriei I cu CF Brăila și au obținut o victorie meritată în fața unei echipe care a etalat un fotbal de calitate pe stadionul „Letea”.

Brăilenii au început mai bine și au deschis scorul în minutul 25, atunci când, la capătul unui contraatac, Pușcașu a șutat precis, la colțul lung din 14 metri lateral dreapta. Zece minute mai târziu, după un corner al gazdelor, balonul a ajuns pe partea stângă la Căinari, acesta a recentrat în careul mic al oaspeților, de unde Ursu, nemarcat, a egalat cu o lovitură de cap.

În primul minut al reprizei secunde, Neagu a ratat singur cu portarul, fiind imitat un sfert de oră mai târziu de Dima. În minutul 63, portarul brăilean Comănescu a comis-o, făcându-i cadou lui Vraciu mingea de 2-1, atacantul gazdelor reluând cu capul în plasă din trei metri. În minutul 78, s-a făcut 3-1, după ce Vraciu a fost blocat la marginea careului de 16 metri advers, Pungă a interceptat și a șutat puternic și precis, în dreapta portarului. Vraciu a ratat și el singur cu portarul în ultimul minut din timpul regulamentar după care, la penultima fază a meciului, Luncanu a văzut al doilea galben după un fault la Bârsănel. La lovitura liberă ce a urmat, cel faultat a marcat din mijlocul unei apărări ce sărbătorea deja victoria, stabilind scorul final, 3-2.

SC BACĂ‚U    3        
CF BRĂ‚ILA    2

I. Ursu ”35, Vraciu ”63, Pungă ”78 / Pușcașu ”25, Bârsănel ”90+5

Petrariu – Mihălăchioae, I. Ursu, Lozneanu (cpt.), Sascău (Pungă ”56) – Căinari (L. Dumitriu ”73), Adăscăliței, Țuțu (Bg. Rusu ”56), Luncanu – Vraciu, C. Neagu
Rezerve neutilizate: E. Savu – A. Burcă, Drugă, A. Pavel
Antrenor: Cristi Popovici
Eliminat: Luncanu ”90+5 (două galbene)

Comănescu – Al. Niță, Necoară (cpt.), Bârsănel, Ghiocel – G. Iordache (G. Gheorghe ”89) – M. Dima (Stângaciu ”68), Novello, Dojcinovic – A. Radu (Mucuță ”79), Pușcașu
Rezerve neutilizate: Cr. Mitrea – I. Kovacs, P. Ioan, T. Vișan
Antrenor: Alin Pânzaru

Stadion: Letea (Bacău); Spectatori: 100; Arbitru: Claudiu Cornel Marcu (Constanța); Asistenți: Vasile Dan Popescu (Buzău) și Daniel Vlase (Slobozia Conachi); Jucătorul meciului: Răzvan Adăscăliței.

Articol și foto de Horia ALEXOAE
Video: SC Bacău

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 23 May. 2015, 17:09 Campionat
Pe aceeași temă