„Avem o mare problemă după ce primim un gol!”

02 May. 2012, 13:48 Campionat
„Avem o mare problemă** după ce primim un gol!

FC Argeș a cedat duminică cu scorul de 3-0 pe terenul celor de la FC Bihor Oradea, asta la capătul unui meci în care piteștenii au jucat bine în unele momente ale confruntării. De același lucru a fost convins și tehnicianul piteștenilor Viorel Dumitrescu. Acesta a declarat că echipa a jucat bine, dar apar probleme serioase după ce elevii săi primesc gol.

„Îmi pare rău că am pierdut la Oradea, dar am avut și noi vizionarea meciului și nu am făcut deloc un meci așa de slab. Am jucat chiar bine, am avut ocazii importante de a marca, mai ales la 0 – 0. Din păcate am primit un gol și imediat după ce am încasat un gol am avut probleme serioase. Poate din cauza vârstei jucătorii au anumite probleme după ce încasează un gol. Am mai avut niște ocazii și la 2 – 0, apoi am primit un gol foarte repede în debutul părții secunde. Este dureros să suferim asemenea înfrângeri, dar jucăm foarte bine, însă asta nu ne folosește la nimic. Cred că ar fi nevoie de un șoc la echipă. O să vedem cum vor evolua lucrurile în continuare”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Viorel Dumitrescu vrea victorii pe linie acasă

Până la finalul campionatului au mai rămas de disputat șase etape, iar în lupta pentru ocuparea locului trei se află cinci echipe. Gaz Metan Severin, UTA Arad, Luceafărul Oradea, FC Argeș și Chindia Târgoviște sunt cele cinci echipe ce se luptă pentru ocuparea ultimei poziții a podiumului, diferența dintre cele două echipe fiind de numai trei puncte. Antrenorul piteștenilor a vorbit despre ultimele jocuri ale acestei ediții de campionat și spune că își dorește foarte mult ca echipa să aibă un parcurs fără greșeală în jocurile de pe teren propriu.

„Avem un program cu multe meciuri grele pe acest final de campionat. Ceea ce ne dă putere în continuare este că în ciuda înfrângerii de la Oradea ne aflăm în continuare în cărți pentru ocuparea locului 3. Îmi doresc foarte mult ca până la finalul sezonului să nu mai pierdem puncte pe teren propriu și să avem victorii pe linie în meciurile de acasă, iar în deplasare sper să mai venim cu vreo două puncte. Dacă vom reuși acest lucru vă asigur că vom termina campionatul pe locul 3. În cazul că vor apărea greșeli pe teren propriu, va trebui să recuperăm punctele în meciurile din deplasare”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș. Până la finalul campionatului, piteștenii vor juca pe teren propriu cu cei de la ALRO Slatina, Poli Timișoara și Gaz Metan Severin, urmând ca în deplasare să întâlnească pe FC Olt, Unirea Alba Iulia și UTA Arad.

Sursa: Ziarul Top

02 May. 2012, 13:48 Campionat
Pe aceeași temă