Autoritățile pregătesc negocierea cu Iancu

28 Feb. 2012, 09:30 Campionat
Autoritățile pregătesc** negocierea cu Iancu
Liderii formațiunilor politice din Timiș se pregătesc de preluarea întregului pachet de acțiuni al lui Poli. În acest sens, Nicolae Robu va avea, săptămâna viitoare, o întrevedere cu Mircea Sandu, pentru a stabili cadrul legal al intenției autorităților locale.
„Am de îndeplinit o sarcină, aceea de a purta o discuție cu Mircea Sandu, ce va avea loc săptămâna viitoare, probabil marți. I-am și trimis un SMS domnului Sandu, pentru că știu că e un om ocupat și nu poate răspunde la telefon în orice situație”, a declarat Nicolae Robu. Liderul PNL Timiș consideră că o primă rundă de discuții cu Marian Iancu ar trebui să aibă loc cât mai curând. „Trebuie să aibă loc o discuție cu Marian Iancu. Am stabilit cu ceilalți lideri politici că putem stabili discuții preliminare cu dânsul pe această temă. Ne dorim ca echipa de fotbal să își continue existența și căutăm cea mai bună variantă”, a mai spus Robu.

Autoritățile nu au un preț maxim pe care îl vor propune lui Iancu, aceasta urmând a fi stabilită în urma negocierilor.„Valoarea echipei nu poate fi cunoscută acum, ci ea se află în urma unei tranzacții, după finalizarea unui proces de negociere între profesioniști”, a mai spus Robu.

„Vom avea cel mai transparent club din țară”

Deputatul PNL Horia Cristian spune că o eventuală preluare a pachetului de acțiuni de către autorități va obliga Poli să devină cel mai transparent club din România, deoarece ar urma să fie finanțat în totalitate din bani publici.„Toți cei care fac afaceri din fotbal, nu vin cu bani de acasă. Ei sunt conștienți că se pot face bani în fotbal. Oricum, fiind aministrația publică la conducerea echipei de fotbal, e obligatoriu să existe o transparență nemaiîntâlnită în fotbalul românesc. La nicio altă echipă nu sunt lucrurile transparente, asta e clar” , a spus Horia Cristian.

Sursa: Banat Sport

28 Feb. 2012, 09:30 Campionat
Pe aceeași temă