„Autobaza” minerilor a cedat în ultimul sfert de oră!

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 14:21 Campionat
„Autobaza

 FC Olt Slatina s-a impus, în meciul susținut pe teren propriu, cu nou-promovata Minerul Motru, scor 3-0. Golurile au fost înscrise în ultimul sfert de oră, Quist, Bancu și Crușoveanu trecându-și numele pe lista marcatorilor.

Slătinenii au dominat jocul de la un capăt la altul, adversarul trecând doar de câteva ori, timp de 90 de minute, centrul terenului. Cu gândul de a obține un punct, „minerii” s-au apărat supra-aglomerat. Anghelina a fost la un pas de deschiderea scorului, însă lovitura liberă bătută direct pe poartă, de la 30 de metri, a fost scoasă cu un reflex de ultim moment de goalkeeper-ul Popescu (min. 14).

Slătinenii au asediat careul oaspeților, însă voleul lui Bancu, după o acțiune prelungită de atac, s-a dus pe lângă stâlpul porții (min. 37). Mijlocașul stânga a solicitat penalty, după un duel în careu cu Adelin David, însă „centralul” partidei a făcut semn că jocul poate continua. Tabela a rămas neschimbată după primele 45 de minute, însă slătinenii și-au păstrat calmul, iar până la urmă  au reușit să desfacă apărarea „minerilor”. Nou-intrații, Ciobanu și Daniel Ene, au adus un plus în jocul echipei.

După trei ocazii mari de a puncta pe tabelă, golul a venit în minutul 75. Gligor a bătut bine, în careu, o lovitură liberă obținută de Ene, iar Quist a reluat cu capul în plasă din 6 metri. Slătinenii nu s-au mulțumit cu avantajul minim, continuând să atace.

Lansat în adâncime, Bancu a preluat dintre doi adversari, a pătruns în careu, înscriind pentru 2-0 cu un șut la colțul lung (min. 78). Crușoveanu a închis tabela de marcaj. Găsit cu o pasă pe culoar, de către Ene, care a făcut cel mai bun meci al sezonului, fundașul central a trecut de un adversar, a driblat portarul, marcând cu poarta goală pentru 3-0. În urma victoriei înregistrate, FC Olt Slatina se află, cu 12 puncte acumulate, pe locul opt, la o lungime distanță de locurile ce asigură play-off-ul. În cadrul „intermediarei”, programată miercuri, divizionara secundă slătineană primește vizita celor de la UTA Arad.

FC OLT SLATINA
MINERUL MOTRU
3-0

Quist ”75, Bancu ”78, Crușoveanu ”90

Mogoșanu – Anghelina, Crușoveanu, Gligor (cpt.), Siminic – Quist, A. Ignea – Huțanu (Cuedan ”81), Vîlcică (Cr. Ciobanu ”46), Bancu – Agbleta (D. Ene ”52)
Antrenor Daniel Oprescu

D. Popescu – Iclănzan, A. Dicu (cpt.), A. David, Nueleanu (Cernica ”87), C. Laurențiu – Ad. Ștefan (Trifu ”46), I. Stanciu, Speroni (V. Rada ”80), Unguru – Răduca
Antrenor: Gabriel Zahiu

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 14:21 Campionat
Pe aceeași temă