Au sperat degeaba! Cine sunt de fapt „investitorii arabi” primiți la Pro Rapid

Mihai Andries 30 Sep. 2013, 20:38 Campionat
Au sperat degeaba!** Cine sunt de fapt

În urmă cu două zile a apărut știrea conform căreia asociatul patronului Adrian Zamfir, Nicolae Cristescu, a reușit să găsească doi investitori străini care să ajute Rapidul cu bani. Arabii au fost introduși jucătorilor, conducerii tehnice și administrative ca fiind doi oameni de afaceri importanți în industria petrolieră, posibili investitori la club.

ProSport a aflat că cei doi nu sunt de fapt persoanele pe care Cristescu le-a prezentat jucătorilor și de fapt sunt doi reprezentați al unui institut cultural româno-arab, aduși de către o româncă stabilită în Franța. Aceștia au vizitat baza ProRapid și s-au pozat în interiorul bazei de pregătire, neavând bani pentru a susține un club de fotbal și nici legătură cu lumea fotbalului.

Înaintea plecării Rapidului la meciul de la Brăila, Cristescu i-a urcat pe arabi în autocar și le-a spus jucătorilor: „Băieți, cel din stânga e cel care stabilește prețul petrolului.”

Rapidiștii s-au amuzat pe spusele lui Cristescu, oferindu-i replica: „Hai, bre’, că ăștia n-au bani nici cât avem noi în buzunar acum.”

Mihai Andries 30 Sep. 2013, 20:38 Campionat
Pe aceeași temă