Au remediat din mers problemele și au revenit în lupta pentru promovare

20 Dec. 2011, 21:16 Campionat
Au remediat din mers problemele** și au revenit în lupta pentru promovare

Și-au dorit promovarea, însă startul ratat de sezon i-a îndepărtat de îndeplinirea obiectivului. La 12 puncte de locurile care duc în Liga I, cei de la Alro speră ca în returul de campionat echipa să aibă un parcurs mai bun. Oficialii clubului consideră că lucrurile au reintrat pe un făgaș normal, iar noul an poate aduce rezultatele dorite.

Pentru iubitorii fotbalului de la malul Oltului, visul accederii în primul eșalon fotbalistic a început să se destrame încă din primele etape. După șase runde, Alro Slatina avea doar trei puncte în clasamentul seriei și ocupa un loc retrogradabil. Numirea lui Daniel Mogoșanu ca antrenor principal a adus revirimentul dorit, iar rezultatele au început să apară.

„Sunt niște cauze pe care noi le-am descoperit, pentru că dacă nu le descopeream, nu reușeam să adunăm punctele celelalte. Dar sunt probleme care țin de treburile interne ale clubului și nu putem să le facem publice. În primul rând, forma proastă a unor jucători care anul trecut au jucat bine. Probabil nu s-au acomodat toți jucătorii nou-veniți, sunt lucruri care s-au întâmplat”, a declarat Jane Nițulescu.

Președintele Jane Nițulescu spune că, în eventualitatea în care Alro nu va reuși promovarea în actuala stagiune, obiectivul pentru viitorul an competițional va fi fixat de reprezentanții instituțiilor care asigură finanțarea echipei.

„Depinde ce vor zice forurile locale. Nu putem să ne erijăm în locul dânșilor. Noi sperăm să ne clasăm în primele locuri”, a punctat Nițulescu.

În ultima jumătate a sezonului, aluminiștii și-au propus o clasare pe unul dintre primele patru locuri, pentru a putea profita de problemele altor cluburi legate de obținerea licenței.

sursa: Olt TV

20 Dec. 2011, 21:16 Campionat
Pe aceeași temă