Au rămas fără înfrângere în deplasare

10 Oct. 2011, 11:39 Campionat
Au rămas fără înfrângere în deplasare

FC Argeș a pierdut două puncte foarte importante în meciul jucat în deplasare în compania echipei CSM Râmnicu Vâlcea, fiind egalată în minutul 89. În ciuda golului egalizator venit în final de meci, piteștenii au rămas neînvinși în meciurile susținute în deplasare în actuala ediție de campionat. Piteștenii au câștigat două dintre partidele jucate departe de casă, învingând cu 3-2 pe FC Maramureș și cu 2-1 pe Juventus București, după care au obținut două remize, scor 2-2, în fața echipelor Chindia Târgoviște și CSM Râmnicu Vâlcea. FC Argeș a adunat opt puncte din cele patru partide jucate departe de casă.

„Rezultatul final este unul echitabil!”

FC Argeș a pierdut două puncte la Râmnicu Vâlcea, dar nici pentru echipa gazdă punctul cu FC Argeș nu este de foarte mare ajutor pentru că gruparea de acolo rămâne în continuare pe locurile retrogradabile.

Cu toate acestea, la finalul meciului, antrenorul secund al echipei din Zăvoi, Dumitru Teleșpan, s-a declarat mulțumit de acest rezultat, fiind de părere că este unul echitabil. „Asta este situația, cu bani puțini e greu să faci echipă competitivă, trebuie bani să aduci jucători de valoare, consacrați, care fac diferența. Marius și cu mine am preluat echipa, încercăm pe parcurs să remediem unele lucruri, suntem mulțumiți că jucătorii și-au dorit mult mai mult, am avut multe ocazii, dar am primit ușor gol. Mitu vrea să și joace în continuare, este un băiat tânăr, vrea să facă multe, un profesionist din toate punctele de vedere, e meticulos, cred că va fi profesionist și ca antrenor. Dacă nu primeam repede golul egalizator, sau dacă Gogoșoiu marca, alta ar fi fost situația. Rezultatul este echitabil, puteam să și pierdem. Suntem acolo, printre echipele care se luptă să scape de retrogradare, dar trebuie să ne salvăm. Ei trebuie să depună mai mult efort la antrenamente, să fie sănătoși, fiecare trebuie să-și îmbunătățească randamentul, toți joacă sub posibilitățile pe care le au.”, a declarat antrenorul secund al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dumitru Teleșpan.

A doua remiză consecutivă

FC Ageș a terminat la egalitate, scor 2-2 meciul jucat în deplasare în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea, ajungând să acumuleze 15 puncte după opt etape scurse de la debutul campionatului. Piteștenii au ajuns la al doilea meci consecutiv terminat cu scorul de 2-2, după confruntarea cu Arieșul Turda. Aceasta este chiar a treia remiză a echipei pregătite de Viorel Dumitrescu. Interesant este faptul că toate aceste remize au fost cu scorul de 2-2, pentru că tot cu același scor s-a încheiat și a treia remiză și anume partida jucată pe terenul echipei Chindia Târgoviște.

Sursa: Ziarul Top

10 Oct. 2011, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă