Au dat cinci, dar degeaba. Otopeniul a făcut scor cu puștii Sportului, dar promovarea e tot mai departe!

Liga2.ro 09 May. 2013, 03:47 Campionat
Au dat cinci, dar degeaba.** Otopeniul a făcut scor cu puștii Sportului, dar promovarea e tot mai departe!

Ilfovenii de la CS Otopeni mai au șanse matematice să prindă locul secund care duce în Liga I, dar aceștia nu mai cred că pot promova. Pe Giulești au venit cu un singur scop, să se consoleze după ratarea acestui obiectiv. Chiar nu au avut milă de puștii Sportului Studențesc, care au încasat cinci goluri ieri.

Dacă nu ar fi luate în calcul fazele golurilor, s-ar putea spune că meciul a fost unul echilibrat, însă jucătorii Otopeniului au știut când să traga mai mult ca adversarul. Elevii lui Ion Viorel și-au citit bine adversarii și au reușit să marcheze exact cât și-au dorit. Scorul putea fi și mai mare însă ilfovenii au mai și ratat, iar portarul Ispas a scos câteva șuturi bune.

Prima repriză a fost amorțită, doar Sorin Pană (32) s-a evidențiat, având o execuție bună la o lovitură liberă prin care a deschis scorul. Spectatorii se așteptau la multe goluri până la pauză, însă fotbaliștii pregătiți de „Vioară” nu s-au agitat prea mult. Spectacol a fost în partea a doua, când micii studenți nu au mai putut face față, iar golurile au venit unul după altul, până în ultima secundă de joc. Primul care a înscris a fost Gabriel Ion (66), iar la trei minute distanță Lucian Pârvu (69) a modificat tabela la un 3-0, sec, de neprezentare. Finalul meciului l-a găsit pe Pălimaru (81, 90+3) în centrul atenției. Acesta s-a aflat la capătul a două centrări foarte bune, care au înschis meciul cu doar câteva secunde ca arbitrul să fluiere finalul jocului.

Sportul Studențesc – CS Otopeni 0-5
S. Pană (32), L. Pârvu (69), Pălimaru (81, 90+3)

Ispas – Ștefănescu, Simerea, Alexandrescu, Leafu, Dobrin (cpt.), Milea, Geampalia, I. Radu (46 Stănici), M. Vlad (70 Barbu), Nicolici
Antrenor: Daniel Timofte

Bucuroiu – Bardu (40 Roman), Dedu, Cl. Dumitrescu (80 Prodan), Vătavu, C. Marin, Dobrescu, L. Pârvu (72 Ghiță), G. Ion, S. Pană, Pălimaru (cpt.)
Antrenor: Viorel Ion

Articol scris de Adrian ALBU

Liga2.ro 09 May. 2013, 03:47 Campionat
Pe aceeași temă