Au condus la pauză, dar au pierdut! Cu Eugen Neagoe în tribună, CS Mioveni a cedat în meciul de la Clinceni

Marius ANGHEL 09 Nov. 2017, 12:01 Campionat
Au condus la pauză, dar au pierdut!** Cu Eugen Neagoe în tribună, CS Mioveni a cedat în meciul de la Clinceni

CS Mioveni a pierdut, ieri după-amiază, a treia partidă consecutiv în campionat, fiind învinsă cu 3-1, în deplasarea de la Clinceni. Galben-verzii au condus la pauză cu 1-0, însă în repriza secundă nu au putut ține de rezultat și au cedat la scor în fața Academicii.

Meciul de la Clinceni nu a fost deloc unul spectaculos, cu foarte multe faze de poartă, iar fiecare echipă a fructificat ocaziile pe care le-a avut. Prima fază notabila a primei reprize a adus și golul Mioveniului, în minutul 37. Florescu a insistat bine la un atac pe dreapta, și-a depășit adversarii și, din colțul careului, de pe dreapta, a pasat în centru, unde, la 16 metri, Ionuț Rădescu a preluat și, din întoarcere, a șutat plasat, în colțul din dreapta portarului, mingea lovind mai întâi bara si apoi intrând în poartă. La următoarea fază de poartă, trei minute mai târziu, după un contraatac pe stânga, mingea a ajuns în centru la Drăghici, care a tras din prima la semiînălțime, iar mingea a lovit bara porții aparate la acest meci de Preda.

La pauză a fost 0-1, iar premisele erau bune pentru argeșeni, însă, în repriza a doua, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru ei. În minutul 55, Bogdan a egalat după o lovitură liberă de pe dreapta bătută la colțul lung, mijlocașul scăpând de marcajul lui Ichim și reluând cu capul, de la limita cornerului printre bară si portar, iar mingea intrând în plasă. După alte patru minute, Academica a preluat conducerea pe tabelă. Gazdele au a­runcat o nouă minge în careu, în centru, Ichim a făcut un marcaj larg, iar Marian Constantinescu a șutat din întoarcere, pe jos, pe lângă portar, și a înscris.

În minutul 74, Clinceniul închide partida cu un nou gol, de data aceasta din penalty. Matei a fost faultat în careu de Ivan, iar același Bogdan Barbu a marcat din 11 metri și a stabilit scorul final.

CS Mioveni a fost condusă de pe bancă la acest meci de Mihai Olteanu, în timp ce Eugen Neagoe, antrenorul ofertat de club, a urmărit partida din tribună.

ACADEMICA CLINCENI – CS MIOVENI   3-1
Bogdan Barbu 55′, 75′ – pen., Marian Constantinescu 59′,  / Ionuț Rădescu 37′

Niga – Samson, Bg. Matei, Balgiu, Bg. Barbu, Gab. Simion, M. Constantinescu (cpt.)(M. Ion 62′), St. Drăghici, Vl. Mihalcea, Mih. Șandru, Gliga
Rezerve neutilizate: Ureche – Pulhac, Groza, Gal, Calu, Blejdea
Antrenor: Erik Lincar

Bg. Preda – Tirică (Trașcu 52′), Ichim, Gugu, Ed. Stoica – Cip. Negoiță, Mîrzeanu – Pirtea, Ed. Florescu (Seb. Ivan 51′), Rădescu – C. Năstăsie (cpt.)(Ayza 70′)
Rezerve neutilizate: Fl. Croitoru – Andr. Neagoe, Andor, D. Ene
Antrenor: Mihai Olteanu

Stadion: Clinceni – Arena 1 (Clinceni – Ilfov); Arbitru: Vladimir Andrei Nagy (Aiud); Asistenți: Marian Truță (Băbeni); Asistenți: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea).

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 09 Nov. 2017, 12:01 Campionat
Pe aceeași temă