Atenție la frații Herea! Antrenorul Științei Miroslava crede că elevii săi își vor ușura misiunea în fața Baloteștiului dacă vor reuși să-i anihileze pe Ovidiu și Claudiu Herea

Marius ANGHEL 04 Apr. 2018, 13:03 Campionat
Atenție la frații Herea!** Antrenorul Științei Miroslava crede că elevii săi își vor ușura misiunea în fața Baloteștiului dacă vor reuși să-i anihileze pe Ovidiu și Claudiu Herea

Știința Miroslava s-a întors cu mâna goală din cele două deplasări infernale programate săptămâna trecută. Elevii lui Adrian Kerezsy nu au reușit să producă surpriza în fața a două dintre cele mai puternice echipe ale eșalonului secund, Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt. Au cedat onorabil în ambele dispute (0-2 la Târgoviște și 0-1 la Sibiu), la mare luptă, au avut perioade bune de joc în ambele meciuri, dar nu au punctat în clasament și au coborât din nou pe un loc retrogradabil.

În aceste condiții, meciul de vineri, de la Uricani, cu CS Balotești, devine crucial pentru formația din județul Iași, victoria fiind obligatorie pentru gazde.

Antrenorul Adrian Kerezsy a admis că elevii săi nu au voie să facă niciun pas greșit în acest meci și a explicat care poate fi cheia succesului în partida din Vinerea Mare cu CS Balotești.

„Vom avea un meci foarte greu cu CS Balotești, o echipă care s-a întărit în această iarnă prin aducerea fraților Ovidiu și Claudiu Herea. Sunt doi jucători valoroși, cu experiență la nivelul primei ligi, iar din ce am văzut jocul echipei din Balotești este dependent de cei doi frați. Dacă vom ști să-i anihilăm, vom avea șanse mari să câștigăm. Evident, trebuie să fim atenți la toți jucătorii echipei oaspete, dar în special la cei doi frați. Avem și noi atuurile noastre, jucăm acasă, avem publicul de partea noastră și sperăm să câștigăm cele trei puncte, de care avem mare nevoie”, a declarat Adrian Kerezsy.

Cele două echipe au câte 27 de puncte înaintea meciului direct din etapa a 28-a, cu un avantaj pentru oaspeți la golaveraj, dar gazdele au un ascendent moral după ce au reușit să se impună în deplasare, în meciul tur, cu scorul de 2-1.

Adrian Kerezsy: „Pentru noi abia acum începe campionatul”

Știința Miroslava a jucat deja în returul acestui sezon cu cinci din primele opt clasate, iar în ultima parte a campionatului va evolua în compania mai multor contracandidate la evitarea retrogradării. De aceea, antrenorul Adrian Kerezsy este de părere că pentru Știința abia acum va începe campionatul.

„Se poate spune că acum începe campionatul pentru noi. Mai avem 10 meciuri de jucat în cele 11 etape, șase pe teren propriu și patru în deplasare și până la final trebuie să obținem mai multe puncte decât contracandidatele noastre, pentru a rămâne în liga a doua. Meciul cu Baloteștiul este unul de șase puncte, așa cum vor fi și cele cu UTA, Snagov, Luceafărul Oradea de pe teren propriu. Sunt echipe cu care ne aflăm în luptă directă pentru menținerea în al doilea eșalon și trebuie să obținem cele trei puncte. Vom lua fiecare meci în parte și vom încerca să obținem cât mai multe puncte, astfel încât la final să fim pe un loc salvator”, a conchis Kerezsy.

Meciul Știința Miroslava – CS Balotești, contând pentru etapa a 28-a a Ligii a 2-a, va avea loc vineri, 6 aprilie, de la ora 11:00, pe stadionul din Uricani.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 04 Apr. 2018, 13:03 Campionat
Pe aceeași temă