„Atât am putut, deși am crezut cu adevărat că putem întoarce scorul acasă și chiar am sperat”. Manea trăiește încă o dezamăgire a ratării promovării cu UTA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Jun. 2017, 14:56 Actualizat: 16 Jun. 2017, 14:57 Campionat
„Atât am putut, deși am crezut cu adevărat că putem întoarce scorul acasă și chiar am sperat”.  Manea trăiește încă o dezamăgire a ratării promovării cu UTA

Refăcut miraculos în doar 10 zile, după ce la meciul cu CS Balotești suferea o accidentare la ligamentele colaterale de la genunchiul stâng, fundașul Alexandru Manea a făcut eforturi pentru a juca în barajul de promovare în Liga 1 cu ACS Poli. A bifat toate minutele în dubla manșă, a urcat în atac la loviturile libere pentru a înscrie cu capul, așa cum a făcut-o și în alte dăți în acest sezon, nu a reușit însă acum, iar la final a trăit o nouă dezamăgire a neîndeplinirii obiectivului.

Jucătorul de 27 de ani originar din Ineu recunoaște că echipa timișoreană a fost mai bună și merita să rămână în prima ligă, chiar dacă el și coechipierii săi își doreau foarte mult să promoveze.

„E diferență între Liga 1 și Liga a 2-a. În momentul de față, cei de la Poli sunt mai buni decât noi și au meritat să rămână în Liga 1. Noi atât am putut, deși am crezut cu adevărat că putem întoarce scorul acasă și chiar am sperat. Din păcate, am luat primul gol prea ușor, dintr-un aut, aspect la care am lucrat toată săptămâna, după care am luat rapid și golul doi. Din acel moment, era foarte greu să reintrăm în cărți. E greu să trăiești cu dezamăgirea ratării promovării pentru al doilea sezon consecutiv, încercăm să ne revenim, să ne liniștim în vacanța ce urmează și vom vedea ce va urma pentru toată lumea. Nu ni s-a comunicat nimic altceva din partea conducerii, nu știm dacă domnul Laurențiu Roșu ne va antrena și la anul, deși, personal, nu aș vedea motive să nu o facă. Am avut destule momente bune cu el pe bancă, consider că însăși prezența la acest baraj nu e un rezultat rău. Dar, nu are rost să vorbesc, atâta timp cât nici eu nu știu dacă voi mai fi dorit la echipă”, a spus, pentru Sport Arad, utistul, căruia, asemenea altor jucători din acest sezon, îi expiră contractul la finalul acestei luni.

Potrivit Sport Arad, la finalul meciului retur cu ACS Poli, desfășurat la Șiria, Manea a fost printre jucătorii utiști apostrofați de unii suporteri din galerie. Au fost discuții destul de tensionate la gard, principalul reproș al fanilor fiind legat de pierderea locului 2, respectiv cedarea prea ușor și chiar inexplicabil a unor puncte pe teren propriu.

„Așa e, unii ne-au făcut în tot felul. Ne-au acuzat de lucruri necurate, defapt s-a văzut că la meciul cu Chindia au fost zece suporteri în galerie. În opinia mea, cei care au venit și la acel meci, să ne susțină necondiționat, sunt suporteri adevărați. Nu cei care ne-au criticat după meci, împreună cu Colin. El spune că e suporter al UTA-ei și a dat în toți jucătorii. Mai bine și-ar vedea de treaba lui, că vine la meciuri și numai ne înjură, atâta știe…”, a refulat Manea.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Jun. 2017, 14:56 Actualizat: 16 Jun. 2017, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă