ASU Politehnica vrea să-și stopeze înfrângerile chiar la meciul cu Sportul Snagov: „Suntem băieți inteligenți și întreținem o atmosferă bună”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2018, 15:00 Campionat
ASU Politehnica vrea să-și stopeze înfrângerile chiar la meciul cu Sportul Snagov:**

Pentru ASU Politehnica urmează un nou meci greu, de această dată cu Sportul Snagov, după înfrângerile cu UTA (1-3) și Clinceni (0-2). Echipa suporterilor a rămas pe locul 11, dar cei din staff și jucătorii sunt conștienți că nu mai pot trece multe etape fără să acumuleze puncte.

Cosmin Petruescu spune că echipa din Snagov e asemănătoare cu cea din Clinceni ca stil de joc. „Suntem conștienți cu toții de importanța punctelor, cât și de valoarea adversarului. Primordiale vor fi punctele, atât în ceea ce ne privește pe noi, cât și în ceea ce privește adversarul. Am spus de la începutul sezonului că Snagovul va fi una dintre echipele care se bate la promovare. Sunt foarte multe asemănări între jocul lor și cel al echipei din Clinceni, au echipe echilibrate atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă, cu mențiunea că Snagovul a înscris mult mai multe goluri din faze fixe. E o echipă redutabilă la astfel de faze, care a pierdut doar două jocuri pe greșeli personale. Rămâne o echipă greu de învins, dar suntem conștienți că jucăm pe teren propriu și ne dorim cele trei puncte”, a declarat antrenorul Cosmin Petruescu.  

Absențele continuă, atmosfera e bună

Cristian Scutaru e în continuare accidentat, iar Gelu Velici a resimțit unele probleme. De asemenea, Romeo Bănică vine după o perioadă în care a fost accidentat, iar Călin Jurj este convocat la naționala U19.

Raul Virăsan spune că și după două meciuri pierdute, atmosfera la echipă rămâne bună. „Este un meci foarte important, cu un adversar pe care îl cunoaștem, care știm că marchează foarte multe goluri, dar sperăm să facem un meci bun. Ne-am pregătit bine toată săptămână. Am pierdut cel mai greu meci cu UTA, dar suntem băieți inteligenți și întreținem atmosfera o atmosferă bună”, a declarat mijlocașul Raul Vidrăsan.

Meciul trecut, a debutat sub comanda lui Cosmin Petruescu și juniorul Călin Popescu. „Ne dorim un rezultat pozitiv și normal că este cel mai important meci, pentru că este următorul. Sper să scoatem cel puțin un egal. Sunt foarte fericit că am reușit să joc și 10 minute, fanii mi-au dat mai multă putere să alerg, să fiu mai determinat, să am o cu totul altă atitudine. Acasă vor fi mai mulți fani, iar pentru mine acest lucru este cel mai îmbucurător fapt”, a precizat Călin Popescu despre meciul cu Sportul.

Rămasă de câteva etape cu 20 de puncte, ASU Politehnica e pe locul 11 înaintea desfășurării etapei a 16-a. Sportul Snagov are 35 de puncte și se află pe locul 3. Meciul direct dintre cele două echipe are loc tocmai luni, de la ora 18:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 09 Nov. 2018, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă