ASU Poli merge fără antrenor și trei titulari în fieful lui Dan Alexa din Călărași! Ce s-a întâmplat cu Foale

Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 16:46 Campionat
  • ASU Poli are, vineri, o deplasare dificilă, pe terenul liderului Dunărea Călărași, iar la acest meci timișorenii vor merge fără Toni Foale! Tehnicianul rămas în locul lui Bogdan Andone se va operat de cataractă în ziua meciului, astfel că nu va merge la Călărași.
  • Nu va fi singura absență, deoarece Deian Sorescu și Alin Ignea vor fi suspendați pentru cumul de avertismente, iar Cornel Predescu e accidentat.
  • Echipa se deplasează cu avionul până la București chiar în ziua meciului, urmând ca de la Otopeni să ia autocarul spre Călărași.

 

Pe bancă va sta Iulian Prodana, antrenor la echipele de copii ale clubului. „Este o deplasare la echipa clasată pe primul loc, care are acasă 12 victorii și două egaluri. În primul minut plecăm însă cu șanse egale, sperăm să facem un joc bun și să ne întoarcem cu un rezultat bun. Domnul Foale trebuie să se opereze, iar colegul antrenor cu portarii are o deplasare cu juniorii în Austria, sper să suplinim absența celor doi. Vor fi câțiva juniori care vor face deplasarea. Dacă nu ne-am atins obiectivul de a fi în primele trei, al doilea obiectiv impus de Universitatea Politehnica și Druckeria este promovarea juniorilor din propria pepinieră, lucru început de vechiul staff. Cei de la Călărași au câțiva jucători valoroși și își merită locul în clasament”, a declarat Prodana.

Motreanu: „Îl cunosc pe Dan, el m-a debutat la 14 ani”

Radu Motreanu a lucrat cu Dan Alexa la Timișoara și e convins că Dunărea va fi mobilizată. „Este un meci dificil, o deplasare lungă, avem câțiva jucători suspendați, accidentați, dar sperăm să le suplinim absența. Sunt convins că vom face un joc bun. Călărașiul joacă cu multe mingi lungi spre apărare și joacă mult pe mingea a doua, dar dacă suntem atenți, putem scoate un rezultat bun. Clasamentul vorbește de la sine, e cea mai bună echipă din campionat, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi supraestimăm. Noi mergem să ne facem jocul și să obținem ce se poate. Îl cunosc pe Dan, el m-a debutat la 14 ani, nu subestimează echipele și încearcă să impună o atitudine de luptă jucătorilor în vestiar”, a precizat Motreanu.

Se gândesc de acum la derby-ul cu UTA

Fotbaliștii Politehnicii se gândesc deja și la meciul cu UTA, deoarece, după deplasarea la Călărași vor sta, pentru că ar fi avut meci cu Olimpia Satu Mare. „Dunărea este echipa de pe primul loc, dar și noi venim după o victorie.Sperăm să obținem un rezultat pozitiv pentru că e o deplasare grea și o victorie ne-ar da moral având în vedere că următorul meci e cu UTA”, a spus portarul Cosmin Dur-Bozoancă. Goalkeeperul îl va avea în față pe golgheterul actual al campionatului, Valentin Alexandru, ajuns la 19 reușite.

Dunărea e lider în Liga 2, cu 68 depuncte, în timp ce ASU Poli e pe locul 7, cu 44 de puncte. Meciul de la Călărași are loc vineri, de la ora 17:00.

În tur, Dunărea a câștigat cu 1-0 meciul cu ASU Poli, prin golul lui Bogdan Manole din minutul 40. În sezonul trecut, timișorenii au câștigat pe teren propriu cu 4-1, iar la Călărași cu 3-2.

Articol scris de Anda DELIU
Foto text: Emanuel Titus ILIEȘI (Druckeria)

Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 16:46 Campionat
Pe aceeași temă