Asistentul Guloiu, omul meciului!

18 Aug. 2009, 12:20 Campionat

Petrolul Ploiești a arătat bine în prima partidă a sezonului, dominând meciul de la un capăt la altul.

 

În prezența a peste 1.700 de fani, “Lupii galbeni” s-au zbătut să aducă prima victorie în acest sezon în patria aurului negru. Zadarnic însă, după doar 5 minute au fost “săgetați” de golul lui Șicu care plecase dintr-o clară poziție de ofsaid, nesemnalizat de asistentul Cătălin Guloiu.

 

Era 0-1 și elevii lui Răchită se încurajau reciproc pentru a reveni în joc. Au început raidurile asupra porții lui Olteanu care însă a făcut un meci mare. În partea secundă a jocului, Petrolul a atacat mai mult, intrările lui Budescu și Avram dovedindu-se inspirate pentru tehnicianul găzarilor. Egalarea vine în minutul 61, după ce Pompiliu Stoica se aruncă acrobatic în careu, de unde același asistent Guloiu intevine și îi transmite centralului Georgian Ionescu că a fost penalty. Căpitanul Cristi Vlad înscrie cu siguranță și readuce egalitatea pe tabela de marcaj.

 

De cealaltă parte, antrenorul Aurel Șunda a gestionat bine jocul, încercând din răsputeri să plece măcar cu un egal de pe terenul galben-albaștrilor. Așa s-a și întâmplat, după un meci încrâncenat, și după eliminarea lui Gheorghită din ultimul minut de joc, Petrolul Ploiești și Săgeata Stejaru s-a terminat 1-1.

 

La conferința de presă, antrenorul găzarilor, Vivi Răchită a declarat: “La fiecare meci încercăm să jucăm din ce în ce mai bine. Din păcate jucători liberi nu prea mai sunt, cel puțin nu ce aș vrea eu. Juniorul Avram a fost peste Năstase, deși a venit la echipă doar de patru zile. Am promisiuni că până la sfârșitul lunii problemele financiare se vor rezolva. Nu am putut conta pe sud-coreeanul Hong care își va rezolva săptămâna viitoare problemele și va putea juca cu Snagov, dar nici pe moldovenii Jăpălău și Casian care au probleme cu obținerea permisului de muncă”.
 

 

articol scris de Cosmin MANEA
 

18 Aug. 2009, 12:20 Campionat
Pe aceeași temă