ASA Târgu Mureș nu a achitat baremul de arbitraj de la ultimul meci și nu e programată pentru următoarea partidă, dacă o mai apucă

Marius ANGHEL 13 Dec. 2017, 17:36 Campionat
ASA Târgu Mureș nu a achitat baremul de arbitraj de la ultimul meci** și nu e programată pentru următoarea partidă, dacă o mai apucă

ASA Târgu Mureș s-a târât în ultimele etape programate în 2017 în campionatul Ligii 2. Trei înfrângeri drastice (3-0 la ASU Poli, 5-0 la Știința Miroslava și 2-5 pe teren propriu) a suferit echipa antrenată de Marius Popescu, eșecuri care au coborât-o pe locul 8 după 21 de jocuri desfășurate în acest sezon. Clubul mureșean s-a clasat totuși pe o poziție onorabilă având în vedere problemele financiare pe care le-a întâmpinat de la retrogradarea din prima ligă.

După ce a scăpat cu mari emoții de faliment și a reușit să-și convingă jucătorii să continue să evolueze până cel puțin până în iarnă, pentru a se remarca, fără să fie plătiți, ASA Târgu Mureș a făcut rost cu greu de bani pentru a face deplasări și a achita baremurile de arbitraj. Conducătorilor clubului nici nu le-a mai păsat de ultimele obligații pe care le aveau către brigada de arbitri de la ultimul meci din 2017, cel cu Foresta.

Centralul Mircea Ardelean (Arad), asistenți Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț) și Alina Mihoc (Arad) și rezerva Valentin Florescu (Sfântu Gheorghe) și-au făcut treaba la meciul dintre ASA Târgu Mureș și Foresta Suceava, însă au plecat acasă neplătiți. Șefii clubului mureșean nu s-au mai sinchisit să își respecte obligațiile atâta timp cât în perioada următoare nu mai au niciun meci oficial, deci FRF nu îi poate sancționa cu neprogramarea. Cum campionatul se va relua la finalul lunii februarie, ASA va sta liniștită în această privință, însă nu la fel și arbitrii jocului cu Foresta.

Lipsa banilor pentru achitarea baremului de arbitraj este un nou semnal cât de poate de clar că la ASA Târgu Mureș finalul este aproape. În această iarnă, fosta vicecampioană a României și-ar putea trage obloanele definitiv, speranțele de continuare a activității fiind foarte scăzute.

În acest moment, ASA Târgu Mureș e neprogramată în campionat pentru următorul meci din campionat, cel cu Luceafărul Oradea de pe 24 februarie, însă cum până atunci mai sunt mai bine de două luni, achitarea datoriei către arbitrii jocului cu Foresta va duce și la anularea neprogramării.

Marius ANGHEL 13 Dec. 2017, 17:36 Campionat
Pe aceeași temă