Artimon: „Sunt mulțumit de felul în care se exprimă echipa”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2013, 13:00 Campionat
Artimon:**

După o victorie la „masa verde” și un egal pe teren propriu în retur, a venit vremea și unei înfrângeri pentru FC Farul Constanța, care a cedat, sâmbătă, în partida din deplasare cu Delta Tulcea, scor 0-2 (0-1), contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii a II-a. Golurile au fost marcate de Florea (min. 38) și Câju (min. 56).

Chiar dacă echipa sa a pierdut, tehnicianul „marinarilor”, Alin Artimon, s-a declarat mulțumit de felul în care au jucat elevii săi. „Am avut o primă repriză în care am mers foarte bine, cu o mulțime de ocazii, însă nu am reușit să înscriem nici cu poarta goală. O repriză în care presa tulceană a afirmat că Farul a fost net superioară Deltei. Partea a doua a fost mai echilibrată, în care s-a jucat mai mult pe contre. Delta a început mai bine în primele zece minute, timp în care am luat gol dintr-o greșeală de poziționare. Sunt mulțumit de felul în care se exprimă echipa și mă bucur că toți cei care văd Farul sunt surprinși plăcut de modul în care evoluează”, a declarat Artimon.

Pentru FC Farul, au jucat: Curcă – Birău, Buzea, Călințaru, S. Chițu (cpt.), Ivanovici, Nițescu, B. Nicola, I. Popescu, S. Popescu, Stoianof. Rezerve: V. Neagu – Drugă, Ghenciu, Fuchs, Igiroseanu, Mucsi, Țabără.

Etapa viitoare, FC Farul va întâlni pe liderul FC Botoșani, sâmbătă, 30 martie, la Constanța.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 25 Mar. 2013, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă