Artimon: „Rămâne ca săptămâna viitoare să eliberăm câți mai mulți dintre jucătorii pe care Poli și-i dorește, ca să poată să-i ia”

Artimon:

Elevii lui Alin Artimon au reușit un rezultat excelent în partida cu ACS Poli, terminând la egalitate, scor 0-0. Principalul gazdelor s-a declarat mulțumit de punctul obținut și și-a felicitat elevii pentru rezultat.

„E un punct muncit, unul care nu valorează prea mult din punct de vedere al clasamentului, dar e un punct al onoarei și al caracterului. Asta nu poate decât să mă bucure, și modul în care am evoluat astăzi confirmă că repriza proastă cu FC Olt a fost o întâmplare. În celelalte jocuri am trecut foarte aproape de puncte, iar modul în care ne-am prezentat azi demonstrează că merităm mai mult decât ultimul loc. Cauzele și modul în care am reușit să ne exprimăm în perioada pe care am gestionat-o noi, staff-ul nou, o să le discutăm în perioada următoare. Eu pot să-mi felicit jucătorii pentru că au reușit să reziste presiunii din cursul săptămânii, pusă miercuri, joi și vineri, și fiindcă au demonstrat că au calitate și, pe lângă toate, că au suflet. Urmează să vedem cum gestionăm perioada următoare, iar jocul de astăzi și această atitudine să ne rămână reper pentru viitor, să fie principiile pe care putem construi ceea ce n-a funcționat până acum”, a spus Alin Artimon.

Întrebat despre presiunea existentă pe umerii jucătorilor săi, în cele din urmă tehnicianul caransebeșean a detaliat: „De-acum, rămâne ca săptămâna viitoare să eliberăm câți mai mulți dintre jucătorii pe care Poli și-i dorește, ca să poată să-i ia. Am înțeles că erau vreo 11. Rămâne să reușesc, împreună cu președintele Cosmin Popovici, să-i lăsăm liberi de contract sau să facem schimb: Manea – Belu, Popescu – Artean, Bărbuț – Lupu, și ieșim în câștig cu toții. Că și eu îi vreau pe ceilalți”, a mai spus Artimon.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă