ArMA(N) în mâinile lui Nagy! Puștiul de 17 ani al UTA-ei a reușit o „dublă” cu FC Brașov: „Știu că pot și mai mult decât am arătat azi”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2016, 14:32 Campionat

Suspendarea lui Bogdan Burlă, dar și renunțarea la Szabolcs Szekely, i-au deschis lui Dennis Man calea spre titularizare în confruntarea cu FC Brașov, iar talentatul fotbalist a profitat din plin. Cu „dubla” reușită în poarta lui Florin Iacob, atacantul de 17 ani a decis practic destinația celor trei puncte, foarte importante în economia luptei pentru accederea în play-off.

La finalul disputei cu „stegarii”, Roland Nagy a caracterizat pe scurt evoluția lui Man, dar și a restului juniorilor din lot. „Dennis are calitate și a înțeles că trebuie să muncească pentru locul său din echipă, iar când intră să profite de fiecare șansă. Asta a făcut azi, a ajutat echipa, e un fotbalist important pentru noi. Dar, toți copiii trag de ei, se lasă antrenați și vă spun asta după o perioadă grea, de acumulări, ce nu place nimănui”, a punctat antrenorul „ab-roșiilor” după confruntarea cu trupa lui Mihai Stere.

Cu cele două goluri reușite contra brașovenilor, Man a ajuns la cota 4 în acest sezon. Juniorul mai marcase la Oradea și acasă, cu Olimpia și, cu siguranță, nu vrea să se oprească aici. „Faptul că antrenorii m-au utilizat destul de mult în meciurile de verificare, am ajuns destul de încărcat la această partidă. Atât psihic, cât și ca formă sportivă. Golurile îmi dau încredere pentru viitor, eu știu că pot și mai mult decât am arătat azi. În următoarele partide, dacă se va conta pe mine, sper să joc și mai bine, să am realizări și mai multe, poate și pase decisive. Toate, bineînțeles, cu ajutorul  colegilor și pentru echipă”, a spus fotbalistul care a făcut cuplu în atacul arădenilor cu celălalt marcator al UTA-ei ieri, Marius Curtuiuș.

Revenind la confruntarea cu FC Brașov și importanța punctelor, Dennis Man a adăugat: „A contat și eliminarea lui Hlistei, dar mai mult decât atât, eu zic că am fost dezavantajați de terenul greu. Până la urmă, e important că am câștigat și ne-am mai apropiat de obiectiv. Nu-mi place să spun că deja suntem în play-off, eu zic să luăm fiecare meci în parte și să câștigăm cât mai multe puncte, puncte ce ar putea conta mult în partea a doua competiției”.

Întrebat cum își explică ratarea cu poarta goală a lui Strătilă, Man a spus: „Se mai întâmplă, acea fază nu îi ia din meritele avute la acest meci, dar și la celelalte partide din acest seszon. E un fotbalist de valoare, care a făcut multe pentru această echipă”

Rămâne de văzut dacă antrenorii „Bătrânei Doamne” vor profita și la Baia Mare de forma bună arătată de Man și Tănase la meciul cu Brașovul, mai ales că Bogdan Burlă, titular de fiecare dată în toamna anului trecut, va fi din nou apt.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 28 Feb. 2016, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă