Argeșului îi place pe podium și vrea să se mențină acolo și după meciul cu Daco Getica. Săndoi: „Trebuie să fim foarte atenți”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2018, 12:29 Campionat
Argeșului îi place pe podium și vrea să se mențină acolo și după meciul cu Daco Getica.** Săndoi:

După victoria obținută in extremis în derby-ul argeșean cu CS Mioveni (1-0), joc desfășurat miercuri, fotbaliștii lui Emil Săndoi nu au mult timp de respiro. Sâmbătă, de la ora 11:00, la Pitești ajunge Daco Getica București, fosta prim-divizionară care în etapa intermediară a trecut la scor de neprezentare, 3-0, de Aerostar, singura formație care a învins Argeșul în acest sezon.

Echipa lui Săndoi are un parcurs foarte bun în acest tur de campionat, fiind invincibilă pe propriul teren. Argeșenii nu au pierdut niciun meci acasă și au reușit să îngenuncheze, pe propriul teren, pe Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, principalele candidate la promovare în Liga 1.

Și adversara, Daco-Getica, trece printr-un moment bun, în ultimele trei etape obținând două egaluri și o victorie.

„Sperăm să obținem un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă cu Daco-Getica. Cel mai important lucru pentru noi este recuperarea jucătorilor după derby-ul cu CS Mioveni. Avem doar două zile la dispoziție să-i refacem fizic pe băieți. Am spus încă dinaintea începerii campionatului că toate jocurile vor fi dificile. Daco Getica a reușit un rezultat de egalitate în deplasarea de la Universitatea Cluj, iar miercuri a câștigat cu 3-0, acasă cu Aerostar Bacău. Întâlnim o echipă care are în componență fotbaliști experimentați care au evoluat în prima ligă pentru Juventus București. Nu va fi un meci ușor. Asta e clar și trebuie să fim foarte atenți”, a spus Emil Săndoi despre meciul cu Daco Getica.

Înaintea etapei a 12-a, FC Argeș ocupă locul 3 în Liga 2, cu 24 de puncte, la trei puncte în spatele liderului, în timp ce Daco Getica se situează pe locul 12, cu 14 puncte.

Marius ANGHEL 12 Oct. 2018, 12:29 Campionat
Pe aceeași temă