Argăseală și MM Stoica, ironizați: „Parcă ar fi câștigat Liga Campionilor!” Oficialii FCSB au celebrat promovarea Clinceniului în Liga 1: „Mi se pare exagerat”

Marius ANGHEL 24 May. 2019, 22:48 Campionat

La fel ca la majoritatea meciurilor desfășurate pe teren propriu de Academica Clinceni în acest retur al Ligii 2, oficiali ai echipei FCSB, club de la care ilfovenii au împrumutat mai mulți jucători, au asistat și la partida decisivă în care s-a obținut promovarea matematică în Liga 1. Academica a câștigat dramatic, cu 2-1, jocul cu FC Argeș, iar la cele două reușite Mihai Stoica (director sportiv) și Valeriu Argăseală (președinte) au fost foarte bucuroși și s-au exteriorizat la tribuna oficială.

Ion Crăciunescu nu vede cu ochi buni relația dintre FCSB și Clinceni.

Fostul mare arbitru îl acuză pe Argăseală că s-a bucurat ca și cum ar fi câștigat Liga Campionilor, dar a trimis și alte ironii la adresa oamenilor din conducerea vicecampioanei.

„Am o nedumerire mare: i-am văzut pe cei din stafful Stelei (n.r. – FCSB), în frunte cu domnul Argăseală. Nu știu cine s-a bucurat mai mult, fanii lui Clinceni sau ei. Această apropiere a FCSB-ului de Clinceni mi se pare exagerată. Pe domnul Argăseală nu l-am mai văzut atât de vesel. Parcă ar fi câștigat Champions League. Suntem de mult timp în fotbal, nu îmi spuneți că se bucura pentru jucătorii împrumutați”, a spus Ion Crăciunescu la DigiSport.

Academica Clinceni a câștigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu FC Argeș, în etapa a 37-a a Ligii 2, penultima a sezonului, și a promovat matematic în Liga 1. Performanța e una istorică pentru comuna ilfoveană aflată la sud-vest de București. La mai puțin de patru ani de adoptarea echipei care a început la Buftea, s-a mutat la Clinceni, apoi la Pitești și în 2015 a revenit înapoi la Clinceni și a fost redenumită Academica Clinceni, clubul reușește promovarea.

Ionuț Năstăsie a marcat pentru argeșeni în minutul 8, în timp ce pentru Academica Clinceni au înscris, pe final, Răzvan Patriche (81) și Ovidiu Horșia (90+2).

 

 

 

Marius ANGHEL 24 May. 2019, 22:48 Campionat
Pe aceeași temă