Ardelean: „Mi-am dorit demult să joc, mă bucur că antrenorul a avut încredere în mine”

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 14:32 Campionat
Ardelean:** „Mi-am dorit demult să joc, mă bucur că antrenorul a avut încredere în mine

În primele meciuri oficiale ale sezonului, Eugen Trică l-a ignorat pe Florin Ardelean, preferându-l pe Neagu în centrul defensivei lângă Țabără. Însă, cu ASA Târgu Mureș, antrenorul arădenilor a optat pentru fotbalistul crescut de FC Marcel Băban Jimbolia și acesta s-a achitat excelent de sarcini.

Meciul de sâmbătă dimineață a însemnat și debutul fotbalistului de 19 ani în Liga a 2-a. „Cu siguranță, e mai greu la acest nivel, dar sunt conștient că trebuie să muncesc și să îmi fac treaba cât mai bine. Mi-am dorit demult timp să intru, să mi se ofere șansa să joc, dar așteptarea a meritat. Antrenorul mi-a spus să fiu concentrat, calm și să joc foarte simplu și o să fie bine. Îi mulțumesc că a avut încredere în mine”, a spus Ardelean la finalul confruntării cu mureșenii

Întrebat de aspectul partidei, dar și de faza fatală din minutul 90+4, tânărul fundaș a adăugat: „S-a jucat bine, meritam victoria. Dacă continuăm tot așa o să fie bine. La faza penalty-ului am fost aproape și am văzut clar totul. Bumba a trecut de doi jucători, iar apoi a venit Santa, dar nu l-a atins. Bumba s-a aruncat în careu, nici vorbă de 11 metri, a fost simulare clară”. În fine, timișoreanul a avut o mențiune specială și pentru fani: „Publicul a fost excelent. I-am simțit alături de noi, ne susțin, iar asta înseamnă foarte mult”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă