„Arbitrul a tot împins jocul spre careul nostru, văzând că ei nu pot egala, le-a pus-o pe var”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2013, 00:38 Campionat

Președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău, consideră că echipa merita toate cele trei puncte, în confruntarea cu ACS Poli Timișoara, după aspectul jocului. Oficialul este de părerere că arbitrajul a influențat soarta partidei.

Avem echipă bună, din păcate, vedeți și dumneavoastră, de patru jocuri am fost penalizați de arbitru în momente importante ale jocului. Este frustrant, jucătorii au dus meciul până în minutul 90, plus cele două, trei minute de prelungire și să iei gol din penalty, la o fază în care nu se impunea.

Jocul echipei mie îmi place, jucătorii au nevoie de un șoc pozitiv, să poată declanșa potențialul pe care îl au. Meritam cele trei puncte, dacă faceți o radiografie a partidei, în afară de penalty-ul din a doua repriză, ei nu au avut niciun șut pe spațiul porții, singurele șuturi pe poartă au fost din penalty.

Să acorzi atât de ușor penalty, în minutele de prelungire, împotriva unei echipe gazdă, când ai mai dat un penalty, iar acela, cred că din 10 arbitri, opt nu l-ar acorda…eu îl știu pe Bârsan, este un arbitru care vrea să iasă în evidență, care atunci când nu este cazul, se baga singur în seama, e păcat pentru el că este tânăr, dar a făcut multe greșeli, Quist spune că nu a fost fault la Bălace, la acea lovitură liberă, că el ar fi cerșit, dar asta este, arbitrul a tot împins jocul spre careul nostru, vazând că nu pot egala, le-a pus-o pe var”, a declarat după meci, citat de Gazeta nouă, Geolgău.

Marius ANGHEL 13 Apr. 2013, 00:38 Campionat
Pe aceeași temă