Arădenii și argeșenii se „perie” reciproc, dar își declară război

06 Sep. 2012, 17:57 Campionat
Arădenii și argeșenii se „perie

Două dintre formațiile cotate cu șanse la promovare, dar care nu au cunoscut gustul succesului în prima etapă, se „duelează” mâine seară pe arena „Francisc Neuman”. Ambii antrenori au o părere foarte bună despre adversari, dar asta nu-i împiedică să-și dorească cele trei puncte.

„Personal, am vizionat de două ori meciul dintre Poli și UTA. Avem în față o echipă de tradiție, care a condus meciul de la Timișoara, l-a dominat, chiar dacă a jucat în deplasare. Are o așezare diferită față de ce joacă echipele în ziua de azi și anume un 3-4-3. O să încercăm prin așezarea noastră în teren, dar și prin alte aspecte de ordin tactic să contracarăm acest stil de joc al arădenilor”, a explicat Mihăiță Ianovschi, antrenorul principal al Mioveniului.

Spre deosebire de omologul său de pe banca argeșenilor, Adrian Falub a vorbim mult de numele din lotul fostei prim divizionare. „Meciul care urmează va fi mult mai greu decât cel de la Timișoara, căci Mioveniul e mult mai puternică, mai omogenă. Au jucători valoroși, experimentați, care știu să abordeze meciurile decisive, dar și niște tineri interesanți, de mare perspectivă. Olteanu sau Miulescu sunt de o viață la Mioveni, Ionuț Stancu său Năstăsie nu mai nevoie de nicio prezentare, iar Neaga, Mărgăritescu sau Emil Dică au câștigat campionate”, a menționat „principalul” Bătrânei Doamne, care are cuvinte de laudă și la adresa conducerii Mioveniului. „Atâta timp cât a scăpat de cele 13 puncte de penalizare, într-o mod miraculos – aș zice, este clar că Mioveniul vrea și cred că și poate să promoveze. Na va fi foarte greu să ne punem cu ei, dar avem datoria să încercăm”, a adăugat Falub.

Sursa: Sport Arad

06 Sep. 2012, 17:57 Campionat
Pe aceeași temă