Arădenii jubilează! Calvin: „Mi-am împlinit un vis”

21 Apr. 2012, 15:30 Campionat
Arădenii jubilează!** Calvin:

UTA a avut în lotul cu care s-a prezentat la Timișoara șapte jucători originari din Arad. Unul dintre aceștia, fundașul dreapta Calvin Tombaye, a spus după meci că a visat de mic copil să câștige un meci pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

„Asta ne doream, să îi facem fericiți pe suporteri. Mă bucur că am câștigat, însă cu mult sacrificiu, pentru că a fost o partidă foarte grea. Știam că Poli va ataca, am încercat să păstrăm registrul tactic cu care am plecat de la Arad și, într-un final, ne-am realizat obiectivul. Eu sunt arădean și știu ce înseamnă rivalitatea asta. Orice arădean visează, de mic copil să câtige în fața lui Poli, mai ales aici, la Timișoara. Eu, sincer, mi-am împlinit un vis”, a spus Calvin.

Și timișoreanul Ignea s-a bucurat

În primul unsprezece și-au făcut loc și doi fotbaliști originari din Timișoara, Alin Ignea și Gabriel Siminic. „Sărbătorim azi și miercuri trebuie să batem pe Alba Iulia, că altfel n-are niciun farmec victoria de azi. E o victorie importantă, orice jucător își dorește să joace un derby Poli – UTA, mai ales să câștigi la Timișoara e cel mai frumos lucru. Orice jucător care s-a născut aici, în partea vestică a României, știe despre ce e vorba. Când de apuci de fotbal îți dorești să joci un derby, că altfel nu poți să zici că ai jucat fotbal”, a spus mijlocașul Alin Ignea.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Mediafax

21 Apr. 2012, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă