Apatici și cu Academica! „Stegarii” nu mai au chef de fotbal. Petre: „Îmi pare rău că am ajuns în această situație”

Marius ANGHEL 21 May. 2017, 11:17 Campionat
Apatici și cu Academica!

FC Brașov continuă seria neagră din acest final de campionat. Elevii lui Cornel Țălnar nu au reușit, sâmbătă, în etapa a 35-a a Ligii 2, pe teren propriu, să bată nici măcar Academica Clinceni, echipa cu cea mai slabă defensivă din Liga a 2-a. Mai mult, „stegarii” au pierdut cu 0-2, după un joc în care brașovenii au apărut total deconectați de la joc. De apreciat, efortul depus de Răchișan, debutul lui Călin Popescu la doar 16 ani și susținerea fanilor, care, în ciuda eșecului, și-au susținut favoriții. Până la capăt.

„După meciul din etapa trecută în care jucătorii au avut o atitudine bună, astăzi nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor. Am întâlnit o echipă bună, bine așezată în teren, care și-a dorit mult mai mult să câștige acest meci. Îmi pare rău că am ajuns în această situație. Sper să avem o altă atitudine la ultimele două meciuri și să mulțumim fanii, care și astăzi au fost alături de jucători chiar și la 0-2”, a spus Florentin Petre după joc.

Golurile înfrângerii au fost încasate în minutele 2 și 58. În startul jocului, după un contraatac al oaspeților, Costin Gheorghe a șutat puternic de la 16 metri, la semi-înălțime, iar Ioan Șerban a pus capul pentru a respinge, însă a deviat din neferice în propria poartă. În repriza secundă, Lazăr a pasat pe culoar pentru Costin Gheorghe, care a dejucat pasul la offside, a scăpat singur cu Florin Iacob și l-a învins.

După acest eșec, FC Brașov a rămas cu 55 de puncte și e pe locul 5, în timp ce Academica Clinceni are 37 de puncte și e pe locul 13. Runda viitoare, în intermediară, FC Brașov stă, în timp ce Academica Clinceni joacă acasă, miercuri, de la ora 18:00, cu ASU Poli.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

 
Marius ANGHEL 21 May. 2017, 11:17 Campionat
Pe aceeași temă