Antrenorul Ripensiei și-a dezvăluit teama la finalul meciului cu Academica. „Nu am spus asta jucătorilor”. Ce regretă din parcursul echipei timișorene

Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 11:52 Campionat

Antrenorul interimar Radu Suciu a fost mulțumit după ce Ripensia a remizat acasă, scor 3-3, cu Academica Clinceni, vineri, în etapa a 28-a a Ligii 2. Tehnicianul echipei timișorene a lăudat calitatea partidei în care s-au marcat șase goluri și spune că punctul câștigat cu echipa mai bine clasată e util. Suciu a deplâns însă punctele cedate cu rivalele mai slabe clasate.

Mediop a fost suspendat la acest meci, iar Radu Suciu spune că viteza lui ar fi contat mult pe terenul moale. „Jucăm fotbal. Am întâlnit o echipă care joacă fotbal și de care mi-a fost foarte teamă, mie, personal. Sigur, nu am spus asta jucătorilor. E o echipă cu foarte mulți jucători tineri, talentați, viguroși, iuți, cu calități tipice din zona Bucureștiului și avantajați ei de teren astăzi. Știam exact ce joacă, dar sunt destul de greu de contracarat. Mediop este un jucător foarte greu de ținut, în viteză. Nici ei nu au avut fundași prea sprinteni, dar, oricum, nici noi nu am avut jucători de viteză. Bădăuță sau Dumiter nu sunt jucători de viteză neapărat”, a precizat directorul tehnic al Timișoarei.

Roș-galbenii suferă după punctele pierdute în meciuri cu echipe din aceeași zonă de clasament

Ripensia este pe locul 12, dar Suciu spune că nu e o problemă că nu s-a câștigat cu Academica, ci că s-au pierdut meciuri cu formații mai accesibile. „Campionatul se joacă până în ultima etapă, mai sunt puncte suficiente. Cu echipe cum a fost cea de astăzi, eu zic că ca a fost mulțumitor. Alte puncte trebuie să ne doară, cu Metaloglobus. Rezultat echitabil, un punct în plus”, a mai spus Suciu.

În următoarea etapă, a 29-a, Ripensia joacă în deplasare, vineri, 3 aprilie, de la ora 18:00, la CS Mioveni.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 11:52 Campionat
Pe aceeași temă