Antrenorul „pandurilor”, nemulțumit că elevii săi stau din nou din cauza vremii. „Sunt pauze prea mari. Aș vrea să jucăm din trei în trei zile”

Antrenorul

Amânarea meciului cu CS Balotești, din etapa a 26-a, a dat din nou peste cap planurile antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu. Adrian Bogoi e nemulțumit de faptul că jucătorii săi trebuie să ia o nouă pauză forțată, la fel cum se întâmplase și după jocul cu Metaloglobus București, din 24 februarie.

Miercuri, 28 martie, Pandurii joacă meciul cu Academica Clinceni, contând pentru etapa a 23-a. Acesta fusese amânat, la sfârșitul lunii trecute, alături de toate celălalte partide ale rundei, tot din cauza zăpezilor.

Joi, doar oficialii cluburilor Pandurii și Sportul Snagov au solicitat FRF amânarea jocurilor de la sfârșitul acestei săptămâni, din cauza terenurilor înzăpezite de la Motru, respectiv Ștefăneștii de Jos.

„Meciul cu Balotești s-a amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Eu am mai declarat că avem pauze prea mari și că mi-ar fi plăcut să se joace din trei în trei zile, dar asta este situația. Ne facem programul pentru meciul următor, de la Clinceni”, a spus Bogoi.

Cojocnean a venit accidentat

Antrenorul echipei Pandurii a clarificat și situația lui Sebastian Cojocnean, atacant adus săptămâna trecută de directorul sportiv Emil Dică.

„Jucătorul e la Târgu Jiu, dar încă nu a intrat în programul nostru de antrenamente, pentru că, momentan, este accidentat. Mai sunt șanse să vină și alți jucători, dar, concret, vom ști săptămâna viitoare”, a precizat Bogoi, conform gorjeanul.ro.

După 24 de meciuri susținute în acest sezon al Ligii 2, Pandurii Târgu Jiu are 24 de puncte și se află pe locul 15, primul care asigură salvarea de la retrogradare. Însă alte echipe aflate sub formația gorjeană au tot câte 24 de puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă