Fără fotbal în weekend! Etapele din Liga 2 și 3 au fost reprogramate. Adunarea Generală în care se votează noul președinte al FRF a dus la reprogramarea a încă două etape

Marius ANGHEL 28 Feb. 2018, 21:48 Stiri
Fără fotbal în weekend! Etapele din Liga 2 și 3 au fost reprogramate.** Adunarea Generală în care se votează noul președinte al FRF a dus la reprogramarea a încă două etape

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, în ședința de miercuri, 28 februarie, cu unanimitate de voturi, reprogramarea etapei din weekend, care trebuia să aibă loc pe 2 și 3 martie, atât din campionatul Ligii 2, cât și cel al Ligii 3. Așa cum Liga2.ro a anunțat încă de luni, aceste etape reprogramate se vor desfășura pe 28 martie, deci vor deveni intermediare, campionatele urmând să se reia conform programului jocurilor din 9-10 martie.

În weekend, În Liga 2 era programată etapa a 23-a, în timp ce în Liga 3 trebuia să se desfășoare prima etapă a returului.

Tot în ședința de astăzi a CEx, s-a votat ca etapa din Liga 2, respectiv Liga 3, programată pe 6-7 aprilie, să se desfășoare exclusiv pe data de 6 aprilie (vineri), iar cea programată în data de 18 aprilie (miercuri), când va avea loc Adunarea Generală a FRF pentru votarea noului președinte, să se desfășoare pe data de 21 aprilie 2018 (sâmbătă). De asemenea, runda programată pe data de 21 aprilie va avea loc la data de 25 aprilie 2018 (miercuri).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Petrolul / Razvan Păsărică (sportpictures.eu)

Marius ANGHEL 28 Feb. 2018, 21:48 Stiri
Pe aceeași temă