Antrenorul Clinceniului îi critică dur pe suporterii care i-au jignit copilul: „Trebuie eliminați acești frustrați așa ziși rapidiști”

Mihai Andries 19 Apr. 2014, 15:07 Campionat
Antrenorul Clinceniului îi critică dur pe suporterii care i-au jignit copilul:**

Meciul cu scântei de la Clinceni, câștigat în ultimul minut de Rapid a avut și o continuare în online, acolo unde Vali Bădoi, antrenorul ilfovenilor, și-a exprimat dezamăgirea față de gestul unor suporteri ai oaspeților, care i-au înjurat copilul, aflat în tribună. În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Bădoi s-a declarat dezamăgit și de reacția unor foști colegi, în speță, Pancu, Dică și Daniel Niculae, care nu i-au răspuns la salut.

Iată mai jos mesajul integral al lui Bădoi:

Astazi 18 aprilie 2014 am trait cea mai urata zi din viata mea de sportiv, si asta cand pentru mine ar fi trebuit sa fie o mare bucurie pentru ca jucam impotriva echipei mele de suflet, echipei pentru care mi-am dat sufletul pentru care mi-am rupt piciorele 5 ani de zile pentru care am facut performanta. In schimb ce primesc, o gramada de injuraturi si jigniri si ce este mai grav, dar foarte grav, faptul ca mi-au injurat copilul care se afla in tribuna, un copil care iubeste RAPIDUL, un copil care de la varsta de 2 ani nu stiu daca a ratat doua meciuri pe Giulesti. RESPECT MAXIM PENTRU TOT CE INSEAMNA RAPID, PENTRU ADEVARATII RAPIDISTI CEI CARE CANTA SI INCURAJEAZA ECHIPA PENTRU ISTORIA SI TRADITIA ACESTUI MARE CLUB DIN ROMANIA, dar nu pot fi de acord cu acesti frustrati, betivi si nefericiti care injura si jignesc in ultimul hal. Nu vreau sa va dau eu sfaturi nici nu sunt in masura, dar cei care conduc aceasta minunata galerie (NONI,GIGI) trebuie sa ELIMINATI acesti frustrati asa zisi rapidisti care va fac mult rau. Lasand la o parte aceste injuraturi si jigniri sunt dezamagit de atitudinea unor fosti colegi (Nico, Pancu, Dica) care efectiv nu au raspuns la un salut normal. SUNT MANDRU ca alaturi de un armean (artiom) si de minunatii colegi pe care i-am avut am castigat campionate, cupe, supercupe si am batut echipe mari din europa (Feyenoord, Hamburg, Hertha, Rennes, PAOK, Sahtior) cam asta e diferenta la ce am facut noi si plonjoanele prin apa dupa o victorie clar nemeritata cu FC Clinceni.

Vă reamintim că Bădoi a venit la Rapid în vara lui 2002 și a jucat pentru gruparea din Giulești până în 2007, atunci când a plecat la Steaua, mutare pe care a recunoscut-o ulterior ca fiind greșeala carierei sale.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Mihai Andries 19 Apr. 2014, 15:07 Campionat
Pe aceeași temă