„Am simțit că e ceva grav. I-am spus arbitrului să cheme ambulanța că nu-mi simțeam genunchiul.” Verdict dur primit de căpitanul Olimpiei

Marius ANGHEL 20 Mar. 2017, 13:12 Campionat

Olimpia Satu Mare a rămas fără căpitanul Cosmin Iuhas (32 ani) după meciul de vineri din etapa a 25-a a Ligii 2, desfășurat pe teren propriu cu CS Afumați și pierdut cu 1-0. Fundașul a suferit o accidentare gravă și va rata restul sezonului după ce, la primul diagnostic, i s-a spus că are rupte ligamentele încrucișate și colaterale la genunchiul stâng.

În minutul 11 al meciului cu ilfovenii, Răzvan Avram, mijlocașul Afumațiului, a deviat o minge și apoi a căzut pe spate, peste piciorul stâng al lui Cosmin Iuhas, intrat cu întâriere prin alunecare. Ambii jucători au rămas întinși pe gazon, dar Avram s-a ridicat în cele din urmă după intervenția medicilor. În schimb, căpitanul Olimpiei a părăsit terenul pe targă și a fost transportat imediat cu ambulanța la spital.

Primul verdict al medicilor a fost ruptură de ligamente încrucișate și colaterale la nivelul genunchiului stâng. Căpitanul Olimpiei va sta astfel pe tușă cel puțin șase-șapte luni.

„Am simțit imediat după contact că e ceva grav. I-am și spus arbitrului să cheme ambulanța că nu-mi simțeam genunchiul”, a mărturisit, duminică, pentru Gazeta de Nord-Vest, Cosmin Iuhas.

„Sper să nu fie finalul carierei mele. Acum tot ce sper e să-mi revin fizic cât mai repede. Am ajuns la o clinică din Târgu Mureș unde voi fi operat luni (n.r. – azi). În prima fază mi-au zis că peste șase luni voi fi apt de joc, dar acum, la o nouă citire, pare mai complicat. Să nu fie și tendonul afectat…”, a mai declarat, cu voce tristă, Iuhas.

Captură foto și video: DigiSport

Marius ANGHEL 20 Mar. 2017, 13:12 Campionat
Pe aceeași temă