„Am intrat în istorie acum, succesul ne face să sperăm chiar la locul doi”

21 Apr. 2012, 17:30 Campionat

După succesul obținut la Timișoara, UTA s-a apropiat la nouă puncte de rivalii de o viață. Având în vedere situația din ce în ce mai grea de la clubul de pe Bega, arădenii încep să viseze din ce în ce mai frumos.

„Am intrat în istorie acum, cu această victorie. Dar, sper să nu mai treacă încă zece ani pentru o nouă victorie utistă la Timișoara. E un succes care ne dă moral în lupta pentru locul trei. A fost greu, căci am jucat și împotriva acestui public frumos, a acestei atmosfere de mare meci. Succesul de azi ne face să sperăm chiar la locul doi. E o distanță mare, dar de ce să nu ne gândim că putem să ajungem acolo”, a declarat Alin Gligor.

Fundașul care s-a impus ca titular în unsprezecele UTA-ei după partida din tur cu timișorenii a avut o nouă evoluție apreciată, în condițiile în care „alb-violeții” au atacat cu toate liniile pentru a forța egalarea. „A fost un meci foarte greu, nu mai contează cum s-a desfășurat, ci că noi am obținut cele trei puncte. A fost luptă, timpul a trecut foarte greu mai ales în repriza a doua, însă ne-am făcut datoria și am câștigat”, a mai precizat „Tsunami”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Mediafax

21 Apr. 2012, 17:30 Campionat
Pe aceeași temă