„Am făcut schimbările și am venit cu forțe proaspete”

05 May. 2012, 14:45 Campionat

Chiar dacă FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-0 în fața formației Callatis Mangalia, tehnicianul Costel Orac nu a fost prea impresionat de jocul elevilor săi. El se aștepta la o prestație mult mai bună în special din parte compartimentului ofensiv

„Un meci greu. Mă așteptam să fie un meci greu pentru că nu întâmplător au avut aceste rezultate din retur. A fost cea mai constantă echipă ca evoluție și ca scor. Mă temeam pentru că nu cunoșteam prea multe lucruri despre ei și s-a dovedit că am avut dreptate pentru că e o echipă foarte bună. Știe bine jocul, pasează bine, sunt bine organizați și ne-au pus probleme mari. Din păcate, nici noi nu am fost așa cum mi-aș fi dorit. Până la urmă e bine că am reușit să câștigăm punctele”, a spus Costel Orac.

„În repriza a doua am făcut schimbările și am venit cu forțe proaspete. Și ei au picat din punct de vedere fizic și am putut să ne ducem peste ei. S-au mai făcut la pauză anumite corectări vis-a-vis de poziții în teren și atitudine. Primul lucru care l-am spus la pauză a fost faptul că prea ușor am pierdut mingea în prima repriză”, a mai precizat tehnicianul botoșănean.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

05 May. 2012, 14:45 Campionat
Pe aceeași temă