„Am evitat orice fel de speculații, Stan și-a făcut treaba în dublu rol”

21 Apr. 2012, 17:52 Campionat

Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, a răsuflat ușurat la finalului meciului cu Juventus București, câștigat de echipa sa cu 4-3, după un maraton de goluri.

„A fost greu, jucătorii mei s-au crezut învingători de la început și iată că n-a fost așa. După gol am lăsat-o mai moale, lucru nepermis. La pauză le-am spus că nu e posibil să ne prezentăm în halul acesta. Sunt bucuros că am câștigat, am evitat astfel și orice fel de speculații.

L-am trimis pe Daniel Stan în atac în primul rând pentru că nu aveam altă soluție. Silvășan e accidentat și n-a putut juca, iar Curtuiuș a simțit și el ceva și n-am vrut să risc. Daniel Stan și-a făcut treaba în dublu rol, de apărător și atacant, a marcat de trei ori.

Am câștigat în fața unei echipe disperate după puncte, dar nu de aici, în niciun caz. Jocul nostru a fost bun în anumite momente. Poate a fost și ofsaid la cel de-al treilea gol al lor, dar nu mai contează. Avem suficiente puncte ca să nu ne facem probleme cu promovarea.

De acum le va veni și rândul celor care au evoluat mai puțin, unor copii, dar să știți că vreau să batem tot. Nu vreau să pierdem nici un meci până la sfârșit, pe toate vreau să le câștigăm”, a spus Manea la finalul meciului.

Text și foto: Timp online

21 Apr. 2012, 17:52 Campionat
Pe aceeași temă