„Am dominat jocul de la un capăt la altul, sunt trei puncte meritate”

22 Oct. 2011, 17:44 Campionat
„Am dominat jocul de la un capăt la altul,** sunt trei puncte meritate

Alro Slatina a obținut, astăzi, primul succes pe teren propriu din actuala ediție de campionat, impunându-se cu scorul de 1-0 în partida în care a primit vizita formației FC Argeș.

Unicul gol al întâlnirii de pe stadionul „1 Mai” a fost înscris cu un sfert de oră înainte de final de Ionuț Stancu, mijlocașul echipei gazdă trimițând în plasă, din apropiere, un balon respins de goalkeeper-ul Croitoru după o reluare din șase metri a lui Dulcea.

„Principalul” formației slătinene, Daniel Mogoșanu consideră că rezultatul partidei este conform cu cele petrecute pe teren.

„Am spart gheața, este prima victorie acasă. Sunt trei puncte meritate, eu așa cred după aspectul jocului, pentru că l-am dominat de la un capăt la altul. A fost un meci care a avut de toate, ratări care ne-au exasperat în ultimul timp. Am făcut mai puține greșeli personale față de jocul anterior și asta ne-a adus victoria”, a spus Mogoșanu, care crede că acuzațiile piteștenilor la adresa prestației brigăzii de arbitri sunt neîntemeiate.

„Și noi am criticat arbitrajul. Nu știu la ce se referă cei de la FC Argeș, e treaba lor, eu mă ocup numai de joc. N-am văzut ceva deosebit legat de acest lucru, nu văd ce ar fi, poate faptul că n-au reușit să facă un rezultat bun și probabil acest lucru i-a determinat să spună asta”, a mai declarat Mogoșanu.

Antrenorul aluminiștilor a apreciat totodată prestația lui Stancu, a cărui reușită a adus grupării de pe Olt cele trei puncte.

„Cu siguranță, Ionuț Stancu a fost jucător meciului. Este un jucător care e matur, cu experiență, pe care de când am venit l-am folosit pe alt post decât cel pe care juca înainte. Stoianof nu poate fi surprins că l-am schimbat, pentru că am spus că pentru mine nu contează numele, ci doar cei care se raportează la joc și fac ceea ce le cer. Sincer să fiu, nu am văzut reacția lui. În vestiar l-am văzut bucuros, probabil că a fost o reacție vizavi de nereușitele pe care le-a avut în joc și nicidecum de faptul că am luat hotărârea de a-l schimba”, a mai spus Mogoșanu la finalul meciului de pe „1 Mai”.

sursa: Gazeta Nouă

22 Oct. 2011, 17:44 Campionat
Pe aceeași temă