Aluminiștii, cu gândul la prima victorie

23 Sep. 2011, 12:20 Campionat
Aluminiștii,** cu gândul la prima victorie

După cinci etape în care a înregistrat două eșecuri și trei rezultate de egalitate, echipa pregătită de Corneliu Papură încearcă să obțină toate punctele puse în joc pe „Metalurgistul”, în confruntarea în care va întâlni formația FC Maramureș.

Aflați în subsolul clasamentului seriei, cei de la Alro vor avea, mâine, o bună oportunitate de a bifa primul succes al unei stagiuni înaintea căreia conducerea clubului a stabilit ca obiectiv promovarea. Echipa slătineană revine pentru meciul din cadrul etapei cu numărul șase a sezonului pe stadionul „Metalurgistul”, acolo unde va avea în față o nou-promovată în eșalonul secund, FC Maramureș Universitar Baia Mare.

Cu patru puncte acumulate, dintre care trei în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, formația antrenată de Romulus Buia ocupă o poziție în zona nisipurilor mișcătoare ale seriei, astfel că oaspeții au la rândul lor nevoie de un rezultat pozitiv la malul Oltului.

„Totul depinde de jucători”

Președintele executiv al celor de la Alro, Jane Nițulescu, speră ca fotbaliștii aflați sub comanda lui Papură să aibă o evoluție reușită în această partidă, care să le aducă victoria.

„În mod sigur ne dezavantajează faptul că meciul se joacă pe «Metalurgistul». Ca suprafață de joc și ca denivelări ne vor face probleme, dar s-ar putea să câștigăm că nu mai e acel nisip pe care îți fuge piciorul. Toate meciurile sunt grele, indiferent de adversar. Acum totul depinde de jucători. Ionuț Stancu a mai făcut o ecografie, îi ieșise o leziune, rămâne de văzut ce s-a întâmplat în perioada în care a stat, dacă s-a refăcut. În rest probleme de altă natură nu sunt, suspendări sau accidentări. Suntem o echipă care jucăm, preocupată de fotbal, nu de loviri sau alte lucruri”, a declarat Nițulescu.

Partida dintre Alro Slatina și FC Maramureș se va disputa cu începere de la ora 11.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri având următoarea componență: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) – la centru, Daniel Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) și Vasile Popescu (Buzău) – asistenți. Observatorii meciului sunt Gyula Vereș (Sfântu Gheorghe) și Nicolae Vlad (București).

sursa: Gazeta Nouă

23 Sep. 2011, 12:20 Campionat
Pe aceeași temă