ALRO și CSM și-au împărțit reprizele și punctele în Zăvoi

14 Nov. 2011, 08:45 Campionat
ALRO și CSM și-au împărțit** reprizele și punctele în Zăvoi

Formația slătineană a revenit cu un punct de la Râmnicu Vâlcea, după un joc în care combatantele de pe stadionul „Municipal” și-au împărțit cele două reprize ale întâlnirii.

Cu patru victorii consecutive obținute înaintea deplasării din Zăvoi, fotbaliștii aflați sub comanda lui Daniel Mogoșanu sperau să continue seria pozitivă care i-a dus din subsolul clasamentului până pe poziția a șasea. Pe „Municipalul” vâlcean, echipa gazdă, implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, a avut prima ocazie de a marca, Pribac șutând din marginea careului puțin pe lângă bară, în urma unei pase primite de la Văduva (’12).

Aluminiștii au ripostat la scurt timp prin Stancu, a cărui execuție de pe flancul stâng la colțul scurt a întâlnit plasa laterală (’16). Formația slătineană s-a instalat la cârma ostilităților, iar Precup a irosit o oportunitate importantă de a deschide scorul, căpitanul oaspeților fiind blocat în ultimul moment în șase metri după o fază în care îl driblase inclusiv pe Tufiși.

Ocazia lui Crețu, care, singur în suprafața de pedeapsă, nu l-a putut învinge pe goalkeeper-ul celor de la CSM, a anunțat golul echipei vizitatoare (’41). Stancu a executat un corner de pe stânga, Precup a reluat spre poartă, Tufiși a respins în față, de unde Vișa, urcat în careul advers, a introdus balonul în plasă (’42).

Iureș ofensiv al elevilor lui Mitu

La reluare, antrenorul-jucător Marius Mitu a intrat în teren, iar evoluția vâlcenilor a avut o altă față. Gazdele partidei au profitat de o eroare a defensivei slătinene, mingea a ajuns la Pribac, care, intrat în careu pe partea stângă, l-a culcat pe Mecea și a șutat în poarta rămasă goală, restabilind egalitatea pe tabelă (’51).

Atancantul CSM-ului și-ar fi putut aduce echipa în avantaj, însă Vișa a scos de pe linia porții reluarea din unghi a acestuia, după ce goalkeeper-ul aluminiștilor respinsese in extremis o deviere din apropiere a lui Văduva (’53). Vătăjelu a exediat apoi un balon de pe stânga în plasa laterală, pentru ca în celălalt careu Stancu să finalizeze o acțiune personală cu un șut pe lângă bară.

După ce Kalai a dat emoții slătinenilor cu o reluare de la zece metri peste transversală, Pribac a fost din nou aproape de gol, trimițând în transversală, din careul mic, o minge scăpată în față de Mecea (’78). Minutele de prelungire au adus o fază controversată în careul formației gazdă, nou-intratul Stoianof solicitând o lovitură de la 11 metri după un duel cu un fundaș advers, însă „centralul” Ene i-a acordat cartonașul galben pentru simulare.

Aluminiștii au plecat astfel cu un punct din Zăvoi, în urma acestui rezultat echipa de la malul Oltului ocupând în continuare poziția a șasea în ierarhia seriei, la nouă lungimi distanță de locurile ce duc în primul eșalon.

CSM Râmnicu Vâlcea:
Tufiși, Tomozei (’46 Mitu), Kalai, Plecanciuc, Vătăjelu (’90 Gigel Ene), Roșca, Ionuț Popescu, Vasile, Văduva (’69 Vlăduți), Pribac, Gogoșoiu.

Alro Slatina: Mecea, Pasăre, Vișa, Grosu, Eduard Stoica, Sergiu Popescu (’87 Voicu), Quist, Coman (90+3 Daniel Ene), Precup, Stancu, Crețu (’55 Stoianof).

sursa: Gazeta Nouă

14 Nov. 2011, 08:45 Campionat
Pe aceeași temă