ALRO, parcă-i blestemată! Oprescu: „E nedrept fotbalul”

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 19:00 Campionat
ALRO, parcă-i blestemată!** Oprescu:

Dacă în meciul cu ACS Poli, slătinenii au scăpat victoria din mână în ultima fază de joc, dar s-au ales cu un punct (scor 1-1), de această dată, în deplasarea de la Luceafărul Oradea, au pierdut toate cele trei puncte, în condițiile în care conduceau cu 2-1 înainte de a se arăta minutele de prelungire de la margine.

Antrenorul echipei ALRO Slatina, Dan Oprescu, a avut puterea să vorbească despre eșecul usturător de la Sânmartin. „Am primit două goluri în minutele de prelungire…lipsa de concentrare, lipsa de încredere, sunt lucrurile care ne lipsesc. Asta este problema, avem ocazii, marcăm, echipa joacă, dar nu avem încredere. Lipsa de experiență a contat. Din păcate, am fost nevoit să fac niște schimbări în prima repriză, poate că dacă nu se întâmpla așa, reușeam să obținem un rezultat bun. Trebuie, din punct de vedere psihic, să-i facem pe băieți să depășeașcă alt moment greu, e păcat. Au fost meciuri în care am condus și nu ne-am ales cu nimic, e nedrept fotbalul”, a precizat Oprescu.

În acest retur, ALRO a mai condus la CS Mioveni, dar a revenit cu un punct (2-2), a condus cu ACS Poli, însă, s-a terminat 1-1, a condus Damila,dar s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Sursa: Gazeta nouă
Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 19:00 Campionat
Pe aceeași temă