ALRO, în căutarea punctelor pierdute

02 Sep. 2011, 08:16 Campionat
ALRO,** în căutarea punctelor pierdute

După cele două eșecuri suferite în precedentele etape de campionat, formația slătineană va încerca să obțină primul rezultat pozitiv al sezonului la Alba Iulia, în partida în care va avea ca adversară echipa locală Unirea.

Aflați într-o situație dificilă după startul ratat de stagiune, aluminiștii speră să obțină puncte sâmbătă, în „Cetate”, pentru a pune capăt perioadei nefaste pe care o traversează. Sub presiunea obiectivului promovării, „principalul” Corneliu Papură și elevii săi nu-și mai pot permite pași greșiți în acest început de sezon, o eventuală înfrângere la Alba Iulia tulburând și mai mult apele în curtea grupării de pe Olt. Pentru întâlnirea din Ardeal, staff-ul tehnic al slătinenilor nu va putea conta pe serviciile a doi fotbaliști de bază în angrenajul echipei, Bogdan Vișa – în continuare accidentat și Sergiu Popescu – suspendat două etape după cartonașul roșu primit în meciul cu FC Timișoara.

„Toate partidele sunt sub presiune”

Președintele executiv al celor de la Alro, Jane Nițulescu, consideră că după evoluția slabă din confruntarea cu FC Olt, jocul formației aflate sub comanda lui Papură a arătat o creștere în etapa precedentă.

„Toate meciurile sunt sub presiune, nu doar cel de la Alba Iulia. Deși am pierdut, cu Timișoara eu zic că n-am făcut un joc rău. Că am fost penibili în prima etapă, e altceva”
, a declarat Nițulescu, care mai spune că nu ia în seamă comentariile apărute în urma rezultatelor negative înregistrate de aluminiști.

„Pe mine nu mă interesează ce fac alte echipe, pe alții văd că da. Câinele moare de drum lung și proștii de grija altora”, a punctat Nițulescu.

Întâlnirea dintre Unirea Alba Iulia și Alro Slatina se va desfășura cu începere de la ora 11.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri avându-i în alcătuire pe Marius Omuț (Oradea) – la centru, Ovidiu Timar (Marghita) și Carmen Neagu (Oradea) – asistenți. Observatorii meciului sunt Zaharia Ciev (Timișoara) și Ion Rotaru (București).

02 Sep. 2011, 08:16 Campionat
Pe aceeași temă