ALRO, egala echipei aspirante la promovare, Damila

Mihai Andries 13 May. 2013, 11:53 Campionat
ALRO, egala** echipei aspirante la promovare, Damila

Meciul susținut în compania celor de la Damila Măciuca, echipă ce își juca șansele la promovare în Liga I, a fost așa cum toată lumea se aștepta, aprig disputat. ALRO Slatina a deschis scorul prin atacantul Alex Marin, care a reluat, cu capul, în plasă, o centrare perfectă a lui Firțulescu (min. 9). Oaspeții au amenințat poarta goalkeeper-ului Bordea în urma unor faze fixe. După o lovitură liberă de pe flancul drept, balonul ajunge la Voinea, care recentrează, iar Cucui, aflat în poziție de ofsaid, reia în plasă.

În cele din urmă, vâlcenii au speculat minutele bune de joc, iar Voinea a restabilit egalitatea (min. 32). Până la intrarea la cabine, ALRO Slatina a mai avut două ocazii de gol. După o lovitură liberă executată de Firțulescu, Crușoveanu reia, din 10 metri, la colțul scurt, însă portarul Matache scoate în corner. De asemenea, în urma unui atac prelungit, Marin a șutat, din careu într-un adversar, faza la care a solicitat henț, balonul deviat a ajuns la Ene, care a trimis direct pe portar (min. 37).

Actul secund, câte o ocazie uriașă în dreptul ambelor formații

Actul secund a adus mai puține ocazii de poartă, însă câte una enorm de mare în dreptul ambelor formații. În urma unui atac al vâlcenilor, bara și o intervenție a goalkeeper-ului Bordea, la șutul lui Stoica, pe centru, au menținut tabela nemodificată (min. 67), în timp ce Andrei David a ratat, un minut mai târziu, un gol de trei puncte. Pe contraatac, Firțulescu l-a lăsat singur cu portarul pe Andrei David, care a ales un lob peste goalkeeper-ul vâlcean, mingea trecând peste transversală (min. 68). Slătinenii au mai avut o ocazie importantă, prin Anghelina, al cărui șut la colțul scurt, din careu, a fost respins in extremis, în corner, de Matache (min. 85). Egalul nu a avantajat foarte mult echipa ALRO Slatina, care este nevoită să obțină rezultate bune în toate cele patru jocuri, cu Luceafărul Oradea, FC Argeș, FCM Târgu Mureș și CSM Râmnicu Vâlcea, pentru a evita ultimul loc, în schimb, pe vâlcenii antrenați de slătineanul Claudiu Niculescu i-a cam scos din cursa promovării.


ALRO Slatina: Bordea, Polgar, Rioșanu, Crușoveanu (cpt.), Giurcă, Quist, Vîlcică, Firțulescu, Bancu, Ene (min. 46 Andrei David, schimbat în min. 77 de Anghelina), Marin (min. 65 Sălăjan)

Damila Măciuca: Matache, Deaconescu, Cucui, Samson, Stoica, Menassel Nasser, Bărbulescu (min. 72 Popa), Melcea (cpt.), Lircă (min. 60 Negruț), Bogdan Geantă (min. 78 Codin), Voinea.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 13 May. 2013, 11:53 Campionat
Pe aceeași temă