Alin Paleacu: „În meciul cu Poli Timișoara, pornim clar cu șansa a doua”

Alin Paleacu:**

Așa cum a promis la finalul meciului de sâmbăta trecută, cu Unirea Tărlungeni, când a spus că nu va mai face nicio declarație până după partida cu Poli Timișoara, din 29 noiembrie, care se va disputa pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș, Alin Artimon nu a venit la conferința de presă săptămânală de joi.

În aceste condiții, au fost prezenți la întâlnirea cu ziariștii „secundul” Alin Paleacu, portarul Valentin Coca și mijlocașul Andrei Artean.

„E o etapă aparent dezechilibrată, se întâlnesc primul loc cu ultimul loc din serie. În acest meci pornim clar cu șansa a doua. În ciuda acestui fapt, în cadrul lotului este o atmosferă foarte bună. S-a creat puțină tensiune în jurul acestui meci deoarece e vorba despre două echipe aflate în zone limitrofe. Este ultimul nostru meci în acest retur și sper să facem o figură frumoasă, să ne ridicăm la nivelul lui ACS Poli, știm că întâlnim liderul, o formație bună, așa că nu ne rămâne decât să sperăm că ultima impresie pe care o vom lăsa va fi una bună, să nu punctăm doar la impresia artistică, așa, ca la patinaj…”, a spus Alin Paleacu.

„Secundul” lui FC Caransebeș a mai declarat că nu există probleme de lot pentru partida de sâmbătă, 29 noiembrie.

Întrebat despre unele schimbări care ar putea surveni în pauza competițională la echipa gugulană, Paleacu a spus că e normal să se opereze unele modificări în lot, deoarece FC Caransebeș ocupă ultimul loc și nu a obținut cele mai bune rezultate. „E normal să schimbi ceea ce nu merge. După etapa de sâmbătă, rămâne să facem inventarul, să vedem unde s-a greșit și să nu mai greșim”.

Referitor la faptul că, la sfârșitul meciului din turul campionatului, câștigat de Poli Timișoara cu 1-0 în ultimele două minute, au ieșit scântei, atât pe culoarul de sub tribună, cât și la vestiare, Andrei Artean a declarat că nu este vorba de plătit polițe, în joc fiind doar orgoliile. „Bănuiesc că și ei vor să câștige, ca și noi. Poli Timișoara e pe primul loc, practic e echipa cea mai bună din serie. Noi vrem să învingem și sâmbătă, la ora 13, să ne bucurăm noi, nu ei”, a mai spus mijlocașul lui FC Caransebeș.

„De fapt, discuțiile după acel meci nu au fost între jucători, ci între reprezentanții conducerilor celor două cluburi. În meciul de sâmbătă vrem să câștigăm, vrem să arătăm că nu acolo ne este locul și vrem să lăsăm o impresie frumoasă înainte de pauza competițională”, a declarat Valentin Coca.

„Întâlnim liderul și e normal ca, dacă există o listă a jucătorilor care vor părăsi echipa, după acest meci să ne convingă că pot face față cerințelor Ligii a II-a… Așa cum am mai spus, suntem echipa de pe ultimul loc și în partida de sâmbătă ne-ar avantaja și un egal. Dacă am câștiga, ar fi cu atât mai bine, ar fi chiar surpriza rundei”, a concluzionat Alin Paleacu.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă