Alin Artimon: „Meciul de azi ne-a arătat că suntem enervant de modești în exprimare”

Alin Artimon:**

Conferința de presă de după meciul dintre FC Caransebeș și FC Olt Slatina i-a avut ca protagoniști pe Alin Artimon de la gazde și pe secundul Victor Crângureanu de la oaspeți, în condițiile în care principalul Dan Oprescu este încă suspendat.

„Ce pot să spun după un asemenea joc? Am făcut o primă repriză oribilă, aproape de zero, dacă nu zero, fără nicio realizare, ne-au tremurat genunchii după o pasă de doi metri… Nu s-a făcut nimic din ceea ce ne-am propus. Știam că dăm de o echipă agresivă, care pune presiune, care o să ne micșoreze tot timpul spațiile, și, deși am încercat ceva, la ora jocului, sau cel puțin în prima repriză, după care am modificat și sistemul, și componența, nu ne-a ieșit mai nimic. Am avut o singură situație, și aia oarecum la voia întâmplării. Dacă ultimele două jocuri ne îndreptățeau să sperăm la mai mult, meciul de azi ne-a arătat că suntem enervant de modești în exprimare, iar elanul pe care îl aveam la un moment-dat nu e suficient. Din păcate, jocul acesta ne aduce cu picioarele pe pământ mai rău decât ne așteptam. După două jocuri bune, sau relativ bune, am făcut această primă repriză execrabilă. În partea a doua am revenit, dar tot așa, fără luciditate, fără tonus, fără claritate… Jucătorii de la care așteptam să ne aducă plus, să ne aducă limpezime, nu au reușit să facă diferența. Ba, mai mult, după ce am reintrat în joc ca rezultat și am egalat, cred că am avut nevoie de o relație patru contra unu ca să reușim să deposedăm un adversar”, a spus antrenorul gazdelor, Alin Artimon.

Tehnicianul a mai adăugat că jucătorii ar trebui să fie triști, pentru că sunt cu banii nu la zi, ci cu o zi înainte, iar după sprijinul pe care l-au avut tot timpul de la finanțator, respectiv Primăria Caransebeș, ar trebui să meargă cu capul în pământ.

„O victorie muncită, consider că am controlat jocul, a venit eliminarea și lucrurile s-au complicat… Îi felicit pe băieți, au alergat, au muncit… au câștigat”, a declarat după meci Victor Crângureanu, antrenorul formației FC Olt.

După conferința de presă a celor doi antrenori, primarul municipiului, Marcel Vela, l-a felicitat pe Alin Artimon, declarând că nu este supărat de acest rezultat, care reprezintă a șaptea înfrângere din tot atâtea jocuri, iar pentru redresarea situației ia în calcul ca în perioada de transferuri să aducă la Caransebeș câțiva jucători de certă valoare.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă