Alexa e încântat de convocările tinerilor de la ACS Poli la naționala sub 21 de ani

Alexa e încântat de convocările** tinerilor de la ACS Poli la naționala sub 21 de ani

Antrenorul lui ACS Poli s-a arătat mulțumit de atenția de care se bucură tinerii din echipa sa. După o perioadă în care România U21 nu a mizat pe jucători de la echipa bănățeană, noul selecționer Mihai Teja a convocat trei nume. Bărbuț a evoluat în testul cu Serbia iar, în premieră, Ovidiu Popescu și Eduard Pap au fost chemați la o acțiune a naționalei sub 21 de ani.

Ultimii doi au evoluat marți în jocul-școală dintre formațiile cu jucători de Liga I și Liga 2, culmea, echipa cu tineri din eșalonul secund s-a impus la scor, 5-0. La aceasta au evoluat mijlocașul Ovidiu Popescu (foto) și portarul Eduard Pap din lotul alb-negrilor. Dacă primul e titular în echipa „Chirurgului”, goalkeeperul format tot la Jimbolia a fost rezerva lui Smaranda în ultimele șapte runde. 

„Pentru ei, pentru moralul lor, sunt jucători tineri, le aduce un plus de încredere. Sunt doi jucători buni și mă bucură foarte mult selecționarea lor. Popescu e singurul care a jucat marți peste 60 de minute, înseamnă că a făcut un joc bun. Mă bucură și chemarea lui Pap, un portar care avea nevoie de această convocare. Pot să mai fie și alți jucători convocați. Îmi doresc foarte mult să nu se resimtă la ei oboseala vineri, dar sunt jucători tineri și această convocare le-a făcut mai mult bine decât rău, sunt într-un moment bun, pot să crească și trebuie să o facă”, a spus Dan Alexa.

ACS Poli joacă vineri, de la ora 17, cu CSM Rm. Vâlcea pe Stadionul „Dan Păltinișanu”.

Sursa: Sport9
Foto: Sport Arad

Pe aceeași temă