Albaiulienii deciși să facă surpriza!

15 Sep. 2011, 14:49 Campionat
Albaiulienii deciși** să facă surpriza!

Starea de spirit la Unirea e bună. Cu o zestre de șapte puncte acumulate în primele patru etape și cu banii la zi, „alb-negrii” sunt optimiști și convinși că pot obține un rezultat mare cu Timișoara.

„Avem moral bun după victoria de la FC Olt și suntem încrezători că putem obține cel puțin un punct sâmbătă. Timișoara reprezintă o forță în fotbalul românesc. Atuul nostru este grupul! Vom juca cu ambiție și dăruire. Cred că avem puterea să facem un meci mare cu Poli”, a declarat fundașul Sorin Bâlu, care a reușiit golul victorie etapa trecută la Piatra Olt, unde Alba a câștigat cu 2-1.

„Putem scoate un rezultat bun!”

Și antrenorul unirist Stelian Gherman e pus pe fapte mari. „Ne lovim de o echipă puternică, care vrem nu vrem este o prim-divizionară. Doar conjunctura a făcut ca Timișoara să rămână în Liga a II-a. În lotul vizitatorilor de regăsesc 6-7 jucători ce ar putea juca în Champions League”, a precizat antrenorul albaiulienilor, ce s-a aflat la cârma grupării bănățene în perioada 2002-2003.

„După acest meci o să aflăm unde ne aflăm ca valoare. Dacă vom păstra ritmul din acest start de sezon sunt convins că putem scoate un rezultat bun. Jucăm acasa iar cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru noi. Întâmpinăm unele probleme de lot, dar sper să găsesc cel mai bun «11» la ora jocului”, a mai spus Gherman.

Acesta nu va putea miza pe serviciile atacantului Silviu Mureșan, suspendat două etape după cartonașul roșu încasat la Olt, în timp ce Camara și Pleniceanu sunt incerți.

FC Unirea și Poli Timișoara se duelează sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, în cadrul etapei a 5-a a Ligii a II-a.

articol scris de Lucian Danciu

15 Sep. 2011, 14:49 Campionat
Pe aceeași temă